Selamünaleyküm konuyu yanlış yere açdıysam kusura bakmayın. 2 GB RAM'de Clash of Clans oynayabilir miyim not: Emulatör de.
Linux Mint ve Windows 8.1 var PC de.
2 GB RAM Windows'a zor yetiyor. Emulatörler yüksek sistem ister ancak Clash of Clans için iyi bir bilgisayara gerek yok bence. Nox veya MEmu ile deneyip kendin görebilirsin.
2 GB RAM maalesef emülatörler için yeterli değil artık 4 GB RAM'ler bile emülatörler için yetersiz. Ama denemek istiyorsanız BlueStacks var kimisi kötü diyor bir deneyin performansı görün ve denerseniz mem reduct programı indirip raminizi boşaltan daha fazla artış sağlarsınız.
Onlarda kötü ama yazayım Mobile Intel (r) 4 series expers chipset family 64 MB di herhalde Pentium Dual Core CPU T4440 2.20 GHz 2 çekirdekli olması lazım
Onlarda kötü ama yazayım Mobile Intel (r) 4 series expers chipset family 64 MB di herhalde Pentium Dual Core CPU T4440 2.20 GHz 2 çekirdekli olması lazım.
Hocam çok zor bilgisayarın çökebilir bile 64 MB ekran kartı çok düşük bir VRAM işlemcinin kaldırabilceğini sanmıyorum bende de i5-2400 R5 230 2 GB VRAM 4 GB RAM'im var BlueStacks 3'te zorlanıyor.