A Asil Teknik Servis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #1 Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim.
Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim.
ScoopsAhoy Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #2 Windows 7
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 5 Şubat 2022 #4 Senin için biçilmiş kaftan. Rehber: Windows Thin PC ISO Türkçe yapma Dosya özellikleri Dosya adı: En_windows_thin_pc_X86_697681_2.ISO Dosya boyutu: 1,5 GB Dosya türü: ISO ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... www.technopat.net
Senin için biçilmiş kaftan. Rehber: Windows Thin PC ISO Türkçe yapma Dosya özellikleri Dosya adı: En_windows_thin_pc_X86_697681_2.ISO Dosya boyutu: 1,5 GB Dosya türü: ISO ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... www.technopat.net
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.127 Makaleler 9 Çözümler 1.079 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 5 Şubat 2022 #5 Windows 7 Ultimate.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 5 Şubat 2022 #6 "Windows 7 Ultimate" der geçerim Dümdüz dedi: Senin için biçilmiş kaftan. Rehber: Windows Thin PC ISO Türkçe yapma Dosya özellikleri Dosya adı: En_windows_thin_pc_X86_697681_2.ISO Dosya boyutu: 1,5 GB Dosya türü: ISO ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunun gibi ISO'lar da işe yarayabilir
"Windows 7 Ultimate" der geçerim Dümdüz dedi: Senin için biçilmiş kaftan. Rehber: Windows Thin PC ISO Türkçe yapma Dosya özellikleri Dosya adı: En_windows_thin_pc_X86_697681_2.ISO Dosya boyutu: 1,5 GB Dosya türü: ISO ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunun gibi ISO'lar da işe yarayabilir
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.641 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #7 Asil Teknik Servis dedi: Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... Windows 7 starter'ı çek. Windows 7 Basic'de olabilir.
Asil Teknik Servis dedi: Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... Windows 7 starter'ı çek. Windows 7 Basic'de olabilir.
ben arabayım vın vın Picopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 131 Yer SOMEWHERE IN NEVADA Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #8 Asil Teknik Servis dedi: Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... windows 8 embedded 32 bit
Asil Teknik Servis dedi: Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... windows 8 embedded 32 bit
2 29028 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Şubat 2022 #9 Asil Teknik Servis dedi: Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... Anakart ve Ekran kartı bilgilerini iletir misin?
Asil Teknik Servis dedi: Laptopta internette video izleyip Office programlarında gezmek istiyorum. Lütfen Windows dışında işletim sistemi önermeyin. Teknik bilgiler; -2 GB RAM. -1TB hard disk. -Intel atom işlemci. -32 Bit işlemci. Windows 7 starter düşünmüştüm sizlerin de yorumunu almak isterim. Genişletmek için tıkla... Anakart ve Ekran kartı bilgilerini iletir misin?
A Asil Teknik Servis Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #10 ScoopsAhoy dedi: Windows 7 Genişletmek için tıkla... Hangi sürümünü kulanmamı önerirsiniz peki?