ErdemMBE Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #11 memati32 dedi: Tamam. Peki bir şey soracağım Linux da Roblox oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor diye biliyorum.
memati32 dedi: Tamam. Peki bir şey soracağım Linux da Roblox oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor diye biliyorum.
M memati32 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #12 O zaman indirsem oynanır ama Linux nasıl kurulduğunu pek bilmiyorum, YouTube'de var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2024
ErdemMBE Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #13 memati32 dedi: O zaman indirsem oynanır ama Linux nasıl kurulduğunu pek bilmiyorum, YouTube'de var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2024
memati32 dedi: O zaman indirsem oynanır ama Linux nasıl kurulduğunu pek bilmiyorum, YouTube'de var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz.
M memati32 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #14 ErdemMBE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekürler.
ErdemMBE dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekürler.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.565 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Mart 2024 #15 ErdemMBE dedi: GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Far Cry ve Max Payne olabilir. Genişletmek için tıkla... Saydığınız GTA oyunları resmi olarak elde edilemiyor hocam
ErdemMBE dedi: GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Far Cry ve Max Payne olabilir. Genişletmek için tıkla... Saydığınız GTA oyunları resmi olarak elde edilemiyor hocam
ErdemMBE Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #16 Muhterem Musti dedi: Saydığınız GTA oyunları resmi olarak elde edilemiyor hocam Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam Rockstar sağ olsun 3 oyunu da değmeyecek fiyata satıyor.
Muhterem Musti dedi: Saydığınız GTA oyunları resmi olarak elde edilemiyor hocam Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam Rockstar sağ olsun 3 oyunu da değmeyecek fiyata satıyor.