5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 12 Şubat 2023 #11 Sinan. dedi: Evet güncel Windows 10 yapılarının W11 ile aralarında kaynak kullanımında pek fark yok. Genişletmek için tıkla... W11 daha fazla RAM kullanıyor Windows 10'dan onu da demek istedim.
Sinan. dedi: Evet güncel Windows 10 yapılarının W11 ile aralarında kaynak kullanımında pek fark yok. Genişletmek için tıkla... W11 daha fazla RAM kullanıyor Windows 10'dan onu da demek istedim.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #12 DordeMilic dedi: W11 daha fazla RAM kullanıyor Windows 10'dan onu da demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bende hemen hemen aynı gibiydi.
DordeMilic dedi: W11 daha fazla RAM kullanıyor Windows 10'dan onu da demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bende hemen hemen aynı gibiydi.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.563 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 12 Şubat 2023 #13 Güvenli midir bu sürümler? Çok tekin gelmiyor bana nedense. Zayıf bir bilgisayarım daha var ona kursam mı diye düşünüyorum da.
Güvenli midir bu sürümler? Çok tekin gelmiyor bana nedense. Zayıf bir bilgisayarım daha var ona kursam mı diye düşünüyorum da.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #14 King Helemoira dedi: Güvenli midir bu sürümler? Çok tekin gelmiyor bana nedense. Zayıf bir bilgisayarım daha var ona kursam mı diye düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle güvenli değil. Linux veya sisteminize gidecek windows'lar kullanın.
King Helemoira dedi: Güvenli midir bu sürümler? Çok tekin gelmiyor bana nedense. Zayıf bir bilgisayarım daha var ona kursam mı diye düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle güvenli değil. Linux veya sisteminize gidecek windows'lar kullanın.
5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.164 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 13 Şubat 2023 #15 Abdullah7 dedi: Bende hemen hemen aynı gibiydi. Genişletmek için tıkla... Olabilir çok az deneyimledim eski laptop ile bayağı kasıyordu.
Abdullah7 dedi: Bende hemen hemen aynı gibiydi. Genişletmek için tıkla... Olabilir çok az deneyimledim eski laptop ile bayağı kasıyordu.