Rizkonen Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 2 GB RAM ile yayın yapmak isteyen bir arkadaşım var, sizce yapabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
HasanBerat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 448 Çözümler 1 Yer Laptop Ekranı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #31 Arnadimo dedi: Takma bunları insanları aşağlamayı çok seviyorlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Takmıyorum hocam zaten. Kendisi herhalde 8 - 16 GB RAM kullanıyor 2 GB RAM kullananları aşağılıyor. Artı 1 Eksi
Arnadimo dedi: Takma bunları insanları aşağlamayı çok seviyorlar demek ki. Genişletmek için tıkla... Takmıyorum hocam zaten. Kendisi herhalde 8 - 16 GB RAM kullanıyor 2 GB RAM kullananları aşağılıyor.
TND Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #32 mümkün değil yayın yapmak için 8 gb ram lazım vede enaz i5 7 8 . nesil işlemci oyun oynaraka yapcakasa een az 16 gb ram (enaz) vede i7 nin o modelleri Artı 0 Eksi
mümkün değil yayın yapmak için 8 gb ram lazım vede enaz i5 7 8 . nesil işlemci oyun oynaraka yapcakasa een az 16 gb ram (enaz) vede i7 nin o modelleri
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 8 Ocak 2021 #33 GNU or NOT dedi: İroni yapınca dalga geçmiş olmuyorsun. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunu diyen birisinin çıkacağını biliyordum zaten. Dalga geçme anlamında söylemediğimi sizde biliyorsunuz. Artı 0 Eksi
GNU or NOT dedi: İroni yapınca dalga geçmiş olmuyorsun. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunu diyen birisinin çıkacağını biliyordum zaten. Dalga geçme anlamında söylemediğimi sizde biliyorsunuz.
P pc rehberi Picopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #34 391969 dedi: Şu 2 GB RAM ile dalga geçen kendini bilmezler baba parası yemek kolay. İsterseniz ayda 300 TL'lik pybs bursu ile genç olmaya bakın. Genişletmek için tıkla... Evet misal olarak bizim okul burs kazananlara aylık 280 TL veriyor bir de onla geçinsin ee tabii kendi si bilmez 280 TL geçinmeyi bizim okulda bir çocuk vardı parasıyla 3. lüğü aldı okul sınavında okul mesela. Artı 0 Eksi
391969 dedi: Şu 2 GB RAM ile dalga geçen kendini bilmezler baba parası yemek kolay. İsterseniz ayda 300 TL'lik pybs bursu ile genç olmaya bakın. Genişletmek için tıkla... Evet misal olarak bizim okul burs kazananlara aylık 280 TL veriyor bir de onla geçinsin ee tabii kendi si bilmez 280 TL geçinmeyi bizim okulda bir çocuk vardı parasıyla 3. lüğü aldı okul sınavında okul mesela.