2 GB RAM laptopa Windows 10 Build 1511 kurulur mu?

hayır benim pc 2 gb ramli buna rağmen sadece 1 gb yiyor şart değil ama ilerde şart olacağına eminim günlük pclerde en az 6 yada 4 gb ram olması kesinlikle daha iyi
1 haftayı geçti kullanıyorum bende boşta 500 MB yiyor çok memnunum, ama yine de iyi bir laptop almak şart tabi nereye kadar.

Açılış süresi biraz daha kısa ama artık yeni oyunlarda pek iyi değil günlük kullanım için uygun ama oyun için artık kullanılmaz.

Yeni oyunlar değil de LoL GTA 5 falan oynayacağım bir de 8.1 kullanıyorum ben 15 saniyede bilgisayar açılıyor HDD de o sürümde kaç saniyede açılır?

Yeni oyunlar değil de LoL GTA 5 falan oynayacağım bir de 8.1 kullanıyorum ben 15 saniyede bilgisayar açılıyor HDD de o sürümde kaç saniyede açılır?

Kesin bir şey söyleyemem ama GTA 5, LoL gibi oyunlarda sorun olmaz. Windows 10 HDD ile kullanılmaması gereken bir sistem ama LTSB sürümünde yeni sürümlere göre çok daha serbest davranabilirsiniz birkaç hizmeti kapatarak HDD ile kullanabilirsiniz.

8.1 kullanıyorum geçmeye değer mi sence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…