radyoaktif
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar iyi günler. Toshiba'nın Satellite C660-1LV model notebook'a bir süre önce Windows 8.1 Enterprise 64bit kurup sade bir şekilde kullanmaya başladım lakin bir kaç gün sonra chrome da bile öylesine kasmaya başladı ki galiba ram yetmiyor dedim. HDD'yi elim değmişken komple biçimleyip okuma yazma hatalarına karşı low format attım ve şimdi yeniden işletim sistemi kuracağım ama sizce bu sefer Windows 8.1 mi yoksa Windows 10 mu kurmalıyım? Ve daha önemlisi 32bit mi 64bit mi kurmalıyım? Zira kullanacağım her program ve yapacağım her işlemi 32/64bit platformunda yapabildiğimi belirtmek isterim.
Microsoft'un resmi olarak Windows 8 ve 10 için min sistem gereksinimlerinde ram miktarı 1gb, max da ise 2gb belirtmesine rağmen, sanırım 64bit i tam performans kullanmak için en az 4gb olması gerekiyor. Sizce bu sefer ne kurmalıyım?
Intel Core Duo P6200 2.13GHZ İşlemci
2GB DDR3 RAM 1066MHz
Dahili ekran kartı
Microsoft'un resmi olarak Windows 8 ve 10 için min sistem gereksinimlerinde ram miktarı 1gb, max da ise 2gb belirtmesine rağmen, sanırım 64bit i tam performans kullanmak için en az 4gb olması gerekiyor. Sizce bu sefer ne kurmalıyım?
Intel Core Duo P6200 2.13GHZ İşlemci
2GB DDR3 RAM 1066MHz
Dahili ekran kartı