ElProfBey Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik. 2 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, benim 2 GB RAM almam lazım fakat hangi RAM'den alacağımı bilmiyorum. Hangisiden almam gerek?
Merhaba arkadaşlar, benim 2 GB RAM almam lazım fakat hangi RAM'den alacağımı bilmiyorum. Hangisiden almam gerek?
İ İshak Kaplan Centipat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 328 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 ElProfBey dedi: Merhaba arkadaşlar, benim 2 GB RAM almam lazım fakat hangi RAM'den alacağımı bilmiyorum. Hangisiden almam gerek? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarında takılı RAM varsa aynısından almanı tavsiye ederiz, eğer yeni toplayacaksan istediğin markayı alabilirsin.
ElProfBey dedi: Merhaba arkadaşlar, benim 2 GB RAM almam lazım fakat hangi RAM'den alacağımı bilmiyorum. Hangisiden almam gerek? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarında takılı RAM varsa aynısından almanı tavsiye ederiz, eğer yeni toplayacaksan istediğin markayı alabilirsin.
Ahura Mazda Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 814 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 CPU-Z programını kurun. Oradan RAM bölümüne gelin ve değerleri paylaşın. Fotoğraf olarak.
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.242 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 2 Şubat 2021 #4 CPU-Z'den RAM CL, Mhz ve Voltajını paylaşın. Yoksa tam bir öneri veremeyiz.
ElProfBey Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik. 2 Şubat 2021 #5 Ahura Mazda dedi: CPU-Z programını kurun. Oradan RAM bölümüne gelin ve değerleri paylaşın. Fotoğraf olarak. Genişletmek için tıkla... Buyurun. Birde bu var. erdemst17 dedi: CPU-Z'den RAM CL, Mhz ve Voltajını paylaşın. Yoksa tam bir öneri veremeyiz. Genişletmek için tıkla... Altta verdim bakabilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 20,7 KB · Görüntüleme: 42 Screenshot_2.png 18,1 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 2 Şubat 2021
Ahura Mazda dedi: CPU-Z programını kurun. Oradan RAM bölümüne gelin ve değerleri paylaşın. Fotoğraf olarak. Genişletmek için tıkla... Buyurun. Birde bu var. erdemst17 dedi: CPU-Z'den RAM CL, Mhz ve Voltajını paylaşın. Yoksa tam bir öneri veremeyiz. Genişletmek için tıkla... Altta verdim bakabilirsiniz.