2 GB RAM önerisi

564803

Hectopat
2 GB RAM'li bir bilgisayarım var ve üstüne 2 GB daha eklemek istiyorum. Ama şu anki RAM'im 400MHz ve 2 tane 800MHz'lik almak istiyorum sizce 270TL'ye değer mi?

2 GB RAM'li bir bilgisayarım var ve üstüne 2 GB daha eklemek istiyorum. Ama şu anki RAM'im 400MHz ve 2 tane 800MHz'lik almak istiyorum sizce 270TL'ye değer mi?

Eki Görüntüle 1625453
Değip değmeyeceği tamamen sizin kararınız. Sistemim bana yeterli ama ram az kalıyor diyorsanız alınır. Lakin youtube'u bile kasa dona açan bir işlemci ise "bence" değmez.

bazı laptoplar 2 gb ram üzerini kabul etmiyor sizin işlemciniz falan ne pc özellikleriniz ve ram

bazı laptoplar 2 gb ram üzerini kabul etmiyor sizin işlemciniz falan ne pc özellikleriniz ve ram
e6500 işlemci

benim anakartım 4gb destekliyor üzerini desteklemiyor
işlemcim e6500

İşlemci işinizi görüyorsa yükseltilebilir.
Valla ets nin 1.30 sürümünde bile en düşük ayarlarda 15fps alıyorum
Sence ram 4 olsa fps ne kadar yükselir?
Edit: Ati 4350 1gb ekran kartı, e6500 işlemci var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…