SorryImsoBussy Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 112 4 Şubat 2021 #21 Hamza Ensar Sağlam dedi: 8.1 kurmanı öneririm. SSD'siz Win 10 eziyet gibi. Genişletmek için tıkla... Bana öenrdiğin işletim sisteminde maalesef çok fazla güvenlik açığı var. Stabilitesi çok bozuk. vm'de 98 kurar gezinirim daha rahat.
Hamza Ensar Sağlam dedi: 8.1 kurmanı öneririm. SSD'siz Win 10 eziyet gibi. Genişletmek için tıkla... Bana öenrdiğin işletim sisteminde maalesef çok fazla güvenlik açığı var. Stabilitesi çok bozuk. vm'de 98 kurar gezinirim daha rahat.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 4 Şubat 2021 #22 RockCharT dedi: Sistem de kaynakları sömüren başka uygulamalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam format attım ve oyuna girdim sonra da Win 8.1e geri döndüm bir şey yüklemedim.
RockCharT dedi: Sistem de kaynakları sömüren başka uygulamalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam format attım ve oyuna girdim sonra da Win 8.1e geri döndüm bir şey yüklemedim.