UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 23 Mayıs 2019 #1 Arkadaşım soruyor. Kesin cevap veremedim. Sizlere de sorayım dedim.
R Real Life Ziyaretçi 23 Mayıs 2019 #2 PUBG Mobile'yi 1 GB RAM'la oynayanı gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Fidan Samet Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 23 Mayıs 2019 #3 UBerk dedi: Arkadaşım soruyor. Kesin cevap veremedim. Sizlere de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır oyun 5 GB kullanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
UBerk dedi: Arkadaşım soruyor. Kesin cevap veremedim. Sizlere de sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır oyun 5 GB kullanıyor.
R Real Life Ziyaretçi 23 Mayıs 2019 #4 Fidan Samet dedi: Hayır oyun 5 GB kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonlarda 5 GB RAM yok bildiğim Kadir'yla ama oynanıyor PUBG Mobile. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Fidan Samet dedi: Hayır oyun 5 GB kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonlarda 5 GB RAM yok bildiğim Kadir'yla ama oynanıyor PUBG Mobile.
Fidan Samet Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 66 Çözümler 1 23 Mayıs 2019 #5 Silinen üye dedi: Telefonlarda 5 GB RAM yok bildiğim Kadir'yla ama oynanıyor PUBG Mobile. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz ama PUBG Lite demiş arkadaş Mobile değil Mobile 2 GB RAM'le de bilgisayarda oynanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Telefonlarda 5 GB RAM yok bildiğim Kadir'yla ama oynanıyor PUBG Mobile. Genişletmek için tıkla... Afedersiniz ama PUBG Lite demiş arkadaş Mobile değil Mobile 2 GB RAM'le de bilgisayarda oynanıyor.
R Real Life Ziyaretçi 23 Mayıs 2019 #6 Fidan Samet dedi: Afedersiniz ama PUBG Lite demiş arkadaş Mobile değil Mobile 2 GB RAM'le de bilgisayarda oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Lite'nin farklı olduğunu bilmiyordum benim hatam Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Fidan Samet dedi: Afedersiniz ama PUBG Lite demiş arkadaş Mobile değil Mobile 2 GB RAM'le de bilgisayarda oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Lite'nin farklı olduğunu bilmiyordum benim hatam