ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #1 Merhaba, şu özelliklerle pubgm oynayabilir miyim (GameLoop emulatöründen): 2 GB RAM, AMD Radeon HD Graphics. Bir de oyunları hızlandıran program bulabilirseniz bana söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
Merhaba, şu özelliklerle pubgm oynayabilir miyim (GameLoop emulatöründen): 2 GB RAM, AMD Radeon HD Graphics. Bir de oyunları hızlandıran program bulabilirseniz bana söyleyebilir misiniz?
Muhammet3210 Picopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 454 Çözümler 3 11 Kasım 2020 #2 Hayır. PUBG Lite'ı bile kaldırmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2020
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #3 RX570 sistemde bile FPS droplanıyor. Oynatmaz bu cihaz.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #4 Hypeer dedi: RX570 sistemde bile FPS droplanıyor. Oynatmaz bu cihaz. Genişletmek için tıkla... Ama oynatıyor maça bile girebiliyorum ama biraz kasıyor peki bu nasıl oluyor yani PUBG Mobile oynayabiliyorum
Hypeer dedi: RX570 sistemde bile FPS droplanıyor. Oynatmaz bu cihaz. Genişletmek için tıkla... Ama oynatıyor maça bile girebiliyorum ama biraz kasıyor peki bu nasıl oluyor yani PUBG Mobile oynayabiliyorum
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #5 Arkadaşlar düzgün okumamış gerçek PUBG sanmış evet kaldırır donar hatta bazen atar ama oynanır.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Kasım 2020 #6 adnan.mihci dedi: Arkadaşlar düzgün okumamış gerçek PUBG sanmış evet kaldırır donar hatta bazen atar ama oynanır. Genişletmek için tıkla... Hayır mobile olarak yorum yaptım. Çok düşük FPS ile dona dona oynar. RX570 sistemimde bile FPS drop yiyorum. Emülatör sıkıntılı biraz.
adnan.mihci dedi: Arkadaşlar düzgün okumamış gerçek PUBG sanmış evet kaldırır donar hatta bazen atar ama oynanır. Genişletmek için tıkla... Hayır mobile olarak yorum yaptım. Çok düşük FPS ile dona dona oynar. RX570 sistemimde bile FPS drop yiyorum. Emülatör sıkıntılı biraz.
ArdaTR564 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 440 Çözümler 4 Yer /dev/sda2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #7 adnan.mihci dedi: Arkadaşlar düzgün okumamış gerçek PUBG sanmış evet kaldırır donar hatta bazen atar ama oynanır. Genişletmek için tıkla... aynen işte size sordum emulatörden kasıyor ama oynanıyor hatta maça bile girebiliyorum ama kasıyor çok kötü oynanıyor ama oynanıyor
adnan.mihci dedi: Arkadaşlar düzgün okumamış gerçek PUBG sanmış evet kaldırır donar hatta bazen atar ama oynanır. Genişletmek için tıkla... aynen işte size sordum emulatörden kasıyor ama oynanıyor hatta maça bile girebiliyorum ama kasıyor çok kötü oynanıyor ama oynanıyor
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 15 Ocak 2021 #8 Hypeer dedi: Hayır mobile olarak yorum yaptım. Çok düşük FPS ile dona dona oynar. RX570 sistemimde bile FPS drop yiyorum. Emülatör sıkıntılı biraz. Genişletmek için tıkla... Drom sebebi genel olarak RAM'dir. Kaç GB Ram'e sahipsiniz?
Hypeer dedi: Hayır mobile olarak yorum yaptım. Çok düşük FPS ile dona dona oynar. RX570 sistemimde bile FPS drop yiyorum. Emülatör sıkıntılı biraz. Genişletmek için tıkla... Drom sebebi genel olarak RAM'dir. Kaç GB Ram'e sahipsiniz?
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #9 Muhammet_Mustafa dedi: Drom sebebi genel olarak RAM'dir. Kaç GB Ram'e sahipsiniz? Genişletmek için tıkla... 16GB. Bunun RAM ile bir alakası yok. Emulatör genel olarak sorunlu.
Muhammet_Mustafa dedi: Drom sebebi genel olarak RAM'dir. Kaç GB Ram'e sahipsiniz? Genişletmek için tıkla... 16GB. Bunun RAM ile bir alakası yok. Emulatör genel olarak sorunlu.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 15 Ocak 2021 #10 Hypeer dedi: 16GB. Genişletmek için tıkla... O zaman sorununuz ekran kartınızda olmalı, Bende 8 GB Ram var, uçuruyor...
Hypeer dedi: 16GB. Genişletmek için tıkla... O zaman sorununuz ekran kartınızda olmalı, Bende 8 GB Ram var, uçuruyor...