MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 15 Ocak 2021 #21 Bende mi sıkıntı var acaba ya R7 265X Phenom II X4 955 8 GB RAM ile 900p de Ultra'da 60 bazen 50'ye düşüyordu Tencent Games'in sitesinden indirmiştim.
Bende mi sıkıntı var acaba ya R7 265X Phenom II X4 955 8 GB RAM ile 900p de Ultra'da 60 bazen 50'ye düşüyordu Tencent Games'in sitesinden indirmiştim.
pastalicikolata Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 561 Çözümler 3 15 Ocak 2021 #22 ArdaTR564 dedi: aynen işte size sordum emulatörden kasıyor ama oynanıyor hatta maça bile girebiliyorum ama kasıyor çok kötü oynanıyor ama oynanıyor Genişletmek için tıkla... Ona oynanıyor demiyoruz.
ArdaTR564 dedi: aynen işte size sordum emulatörden kasıyor ama oynanıyor hatta maça bile girebiliyorum ama kasıyor çok kötü oynanıyor ama oynanıyor Genişletmek için tıkla... Ona oynanıyor demiyoruz.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #23 Hypeer dedi: Dostum niye ekran kartımda sorun olsun? RX570 kullanıyorum ve diğer oyunlarda sıkıntım yok. Pubg mobile emulatörü genel olarak sorunlu ve ara ara drop yeniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 4GB RAM i5 3250 ve GT 730 4GB ile 60 FPS oynuyorum, minimum 50ye düşüyor. Bilemiyorum belki emülatör parçaları kullanamıyordur sizde.
Hypeer dedi: Dostum niye ekran kartımda sorun olsun? RX570 kullanıyorum ve diğer oyunlarda sıkıntım yok. Pubg mobile emulatörü genel olarak sorunlu ve ara ara drop yeniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 4GB RAM i5 3250 ve GT 730 4GB ile 60 FPS oynuyorum, minimum 50ye düşüyor. Bilemiyorum belki emülatör parçaları kullanamıyordur sizde.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #24 Muhammet_Mustafa dedi: 30-35'lerde geziyorsanız zaten normal 5'e düşmesi. Sabit 60 Fps oynuyorum... 750 ti kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Muhammet_Mustafa dedi: 30-35'lerde geziyorsanız zaten normal 5'e düşmesi. Sabit 60 Fps oynuyorum... 750 ti kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 15 Ocak 2021 #25 Hypeer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam herkes kendini övüyor. Bırak, uğraşma değmez.
Hypeer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam herkes kendini övüyor. Bırak, uğraşma değmez.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 15 Ocak 2021 #26 Hypeer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben 4 GB 750 ti kullanıyorum, onun da etkisi var. mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam herkes kendini övüyor. Bırak, uğraşma değmez. Genişletmek için tıkla... Oyunlarımı yeni sildim, sırf sizi ters köşe yapmak için indirip oyunumu çekmek istemiyorum.
Hypeer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben 4 GB 750 ti kullanıyorum, onun da etkisi var. mutsuzfiberdolabı dedi: Hocam herkes kendini övüyor. Bırak, uğraşma değmez. Genişletmek için tıkla... Oyunlarımı yeni sildim, sırf sizi ters köşe yapmak için indirip oyunumu çekmek istemiyorum.