2 GB RAM ve 120 GB SSD sisteme Windows 10 kurulur mu?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Şu anki Windows sürümü: Windows 7 Home Basic 64 Bit.
İstediğim Windows sürümü: Windows 10 Home 64 Bit.
İşlemci: Intel(r) Core i3 CPU M350 2.27 GHz.
RAM: 2,00 GB (kullanılabilir miktar: 1,86 GB)
Sistem türü: 64 Bit işletim sistemi.
SSD markası: Hi-Level

Oyun oynamıyorum. İnternette takılıyorum. Eğer 2 GB olmazsa 4 GB da yaparım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulur ama performans pek iyi olmaz. Ama denenebilir. SSD'den dolayı biraz daha hız kazanabilirsiniz. Ama 2 GB RAM ile Windows 10'da neler yapılabilir tartışılır.

SSD olması güzel ama 2GB RAM Windows 10'da günlük kullanım için bile yeterli değil maalesef. Bellek miktarını 4GB yaparsanız günlük işler için rahat rahat kullanılabilir.

Kurulur ama performans pek iyi olmaz. Ama denenebilir. SSD'den dolayı biraz daha hız kazanabilirsiniz. Ama 2 GB RAM ile Windows 10'da neler yapılabilir tartışılır.

Google'da takılacağım. Çok kasmasın yeter. 4 GB da yaparım aslında.

Biraz daha RAM al, bence 8 veya 8.1 kur.

Google'da takılacağım. Çok kasmasın yeter. 4 GB da yaparım aslında.

O zaman yeterli olabilir ama o bilgisayara Windows 8.1 kurmak daha iyi olabilir. Windows 10 tasarımını ve kullanımı seviyorsanız kurabilirsiniz ama performans yine de pek iyi olmaz.

Hocam ben 2 GB DDR3 1333 MHz RAM +230 GB HDD ile 1 yıl Windows 10 Pro kullandım ama işkenceydi.

4 GB RAM ile Google'da takılmak bile işkence olur, günümüz tarayıcıları bildiğiniz virüs gibi RAM yiyor. 4x2 veya yeni sistem alin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…