AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 565 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2025 #41 811150 dedi: Bana kalırsa ben de Q4OS seçerim ancak arkadaş çok eski görünen bir masaüstü istemeyebilir ve yeni geçecek sonuçta. Bana biraz Windows XP'yi andırıyor. Güncel demek istemiştim düzelttim mesajı hocam. Genişletmek için tıkla... Q4OS'in modernimsi temaları da var diye biliyorum. süleymandganay dedi: Q4OS mi deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin gitsin, denemekten zarar gelmez.
811150 dedi: Bana kalırsa ben de Q4OS seçerim ancak arkadaş çok eski görünen bir masaüstü istemeyebilir ve yeni geçecek sonuçta. Bana biraz Windows XP'yi andırıyor. Güncel demek istemiştim düzelttim mesajı hocam. Genişletmek için tıkla... Q4OS'in modernimsi temaları da var diye biliyorum. süleymandganay dedi: Q4OS mi deneyeyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin gitsin, denemekten zarar gelmez.
süleymandganay Zeptopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #42 AREYsan dedi: Q4OS'in modernimsi temaları da var diye biliyorum. Deneyin gitsin, denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Şu an indiriyorum.
AREYsan dedi: Q4OS'in modernimsi temaları da var diye biliyorum. Deneyin gitsin, denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Şu an indiriyorum.
8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 10 Mayıs 2025 #43 AREYsan dedi: Q4OS'in modernimsi temaları da var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam bu konuda bilgim yok. Performans olarak gayet güzeldir zaten Linux özelleştirme cenneti bir şekilde düzenlenir.
AREYsan dedi: Q4OS'in modernimsi temaları da var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam bu konuda bilgim yok. Performans olarak gayet güzeldir zaten Linux özelleştirme cenneti bir şekilde düzenlenir.
süleymandganay Zeptopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #44 MX Linux'un fluxbox diye bir versiyonu varmış onu denesem olabilir mi?
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 565 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2025 #45 Mod aracı değil miydi o? Modlu linux daha yavaş kalır bence ama MX Linux'dan bahsediyoruz gerçi.
süleymandganay Zeptopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2025 #46 AREYsan dedi: Mod aracı değil miydi o? Modlu Linux daha yavaş kalır bence ama MX Linux'dan bahsediyoruz gerçi. Genişletmek için tıkla... Bakacağım şimdi ona.
AREYsan dedi: Mod aracı değil miydi o? Modlu Linux daha yavaş kalır bence ama MX Linux'dan bahsediyoruz gerçi. Genişletmek için tıkla... Bakacağım şimdi ona.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 565 Makaleler 1 Çözümler 8 10 Mayıs 2025 #47 süleymandganay dedi: Bakacağım şimdi ona. Genişletmek için tıkla... Fluxbox ile ayar çekmişler adamlar anladığım kadarıyla. Fluxbox versiyonu normal MX'den de hafif demişler. Son düzenleme: 10 Mayıs 2025
süleymandganay dedi: Bakacağım şimdi ona. Genişletmek için tıkla... Fluxbox ile ayar çekmişler adamlar anladığım kadarıyla. Fluxbox versiyonu normal MX'den de hafif demişler.