2 GB RAM Windows 8.1 64 Bit için yeterli mi?

saire

Decapat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 15
Ryzen 5-8645HS
RTX 3050 6GB
16GB RAM
RAM
2
Ekran kartı
AMD Radeon 6310HD
İşlemci
AMD E-300 APU
Selam arkadaşlar, ben uzun zamandır Windows 7 kullanıyorum ve artık sıkılmaya başladım sizce 2 GB RAM Windows 8.1 için yeterli mi yoksa laptop kasar mı? Ve bilgilerimi nasıl yedekleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kasar hocam.

Kasma yapar hocam tavsiye etmem Windows'tan sıkıldıysanız Linux Mint kurabilirsiniz makinenize yaptığınız her işi Linux Mint fazlasıyla ve daha hızlı bir şekilde yapar.

IT işi yaparken daha kötü bilgisayarla 8.1 kurduk ve verim aldık ancak dizüstü yapısı itibarı ile daha az performanslı olduğu için olduğu gibi bırakmak ve 7'den devam etmek en güzeli olacaktır.

Hocam çok kasar bence yeni RAM alıp geçin.

Kasma yapar hocam tavsiye etmem Windows'tan sıkıldıysanız Linux Mint kurabilirsiniz makinenize yaptığınız her işi Linux Mint fazlasıyla ve daha hızlı bir şekilde yapar.

Linux Mint ile exe dosyalarını açabilir miyim?

Ya da Windows 7 de kullandığım crtl+Z crtl+a gibi kısa yolları kullanabilir miyim?

Ya da Windows 7 de kullandığım crtl+Z crtl+a gibi kısa yolları kullanabilir miyim?

Exe olarak ne açmak istiyorsunuz hocam?

Kullanabilirsiniz gerekli atamaları yaparak.

Bu sistem için Lubuntu daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Windows 8.1 64 Bit'i kaldırır aslında ama web ve günlük kullanım dışındaki diğer kullanımlarda kasar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…