Download the latest version of MuMuPlayer, which now supports Windows, macOS, and Windows ARM devices.
www.mumuplayer.com
Buna göz at, sanallaştırma yok demiş ama performans sorunları çıkacaktır. Tam performansta kullanmak istiyorsan, üstte verilen X86'ya uyarlanmış android dağıtımları, işletim sistemi olarak kurmayı dene.
Download the latest version of MuMuPlayer, which now supports Windows, macOS, and Windows ARM devices.
www.mumuplayer.com
Buna göz at, sanallaştırma yok demiş ama performans sorunları çıkacaktır. Tam performansta kullanmak istiyorsan, üstte verilen X86'ya uyarlanmış android dağıtımları, işletim sistemi olarak kurmayı dene.
Sanallaştırma istemeyen emülatör diye bir şey yok. Sanallaştırma olmadan açılabilen emülatör olsa bile her saniye donma yaşadığınız için sinirlenip kapatırsınız.
Birçok optimizasyonu ve özelliği bünyesinde barındıran ve çok daha fazla cihazı destekleyen Android tabanlı açık kaynaklı bir işletim sistemi. Dahası ne? Son 10 yılda piyasaya sürülen hemen hemen tüm Chromebook'lar, PC'ler veya tabletler için...
www.technopat.net
Ya Bliss OS kuracaksın ya da hafif bir GNU/Linux dağıtımı üzerinde Waydroid kullanacaksın.
Merhaba arkadaşlar. Forumda sürekli sorulan "Linux'ta Roblox oynanır mı?" sorusuna cevap olarak bu rehberi hazırlamak istedim. Kurulum yeni başlayanlara zor gelebileceği için ayrıntılı bir rehber sunmak gerekliydi. Açılan konulara "Waydroid kullanabilirsin." demekten başka bir şey eklenmiyordu...
Deneyimlerini paylaş, aynı derdi yaşayanlara belki bu konu çözüm olur.
Benim elimde sanallaştırma desteklemeyen bir sistem olmadığı için deneyerek paylaşma şansım yok, internette yazdığına göre öneride bulundum. Sonucu bende merak ediyorum
Benim elimde sanallaştırma desteklemeyen bir sistem olmadığı için deneyerek paylaşma şansım yok, internette yazdığına göre öneride bulundum. Sonucu bende merak ediyorum