Arkadaşlar 2 GB RAM'li Intel Core 2 Quad 4 çekirdekli bilgisayarım var. Şimdi bunu 4 GB RAM mi yapsam daha çok hızlanır, yoksa SSD mi taksam daha çok hızlanır?
Arkadaşlar 2 GB RAM'li Intel Core 2 Quad 4 çekirdekli bilgisayarım var. Şimdi bunu 4 GB RAM mi yapsam daha çok hızlanır, yoksa SSD mi taksam daha çok hızlanır?
Eğer ki daha sonra bilgisayarı değiştirme planınız varsa SSD daha mantıklı olur. Fakat değiştirme planınız yoksa mümkün olduğunca ikisini de yapmaya çalışmalısınız. Ama SSD daha mantıklı.
Mesaj yazanlara teşekkür ederim. Ssd aldim. Bu bilgisayarı 1 yıl idare edeceğim seneye yeni bilgisayar alacağım bunun için ssd aldım bilgisayar kafayı yedi uçuyor.
Mesaj yazanlara teşekkür ederim. SSD aldim. Bu bilgisayarı 1 yıl idare edeceğim seneye yeni bilgisayar alacağım bunun için SSD aldım bilgisayar kafayı yedi uçuyor.
Cidden şuan 2 gb ram ile cayır cayır Windows 10 çalışıyor. Aşırı seri donma takılma yok. 1 sene bu bilgisayarla idare edeceğim sebeye iyisini alacağım. Yenisini alacağım için ssd seçtim.
Her zaman SSD daha iyidir bilgisayarın hızında yüksek performans sağlar. RAM ise oyunlarda daha çok işine yardımcı olur eğer oynayacağın oyun varsa RAM'i arttırabilirsin.