2 GB RAM'la Free Fire oynanır mı?

Hocam yemek yiceğim yemekten sonra anlatır mısınız teşekkürler.
Hocam anlatılacak bir şeyi yok ki. Sadece wine ve grapejuice uygulamalarını kurmanız lazım Linux'ta. Ardından Grapejuice'i açıp "Roblox'u kur" yazısına tıklayacaksınız. Bu kadar. Ardından uygulama menünüzden Robloxa girebileceksiniz.

Bu arada Roblox'un Windows 7 ve 32 bit desteği kaldırıldı diye biliyorum o nedenle açamıyor olabilirsiniz.

Hocam Arch Linux böyle miydi? Değiştirdiniz mi?

Hocam Arch Linux böyle miydi? Değiştirdiniz mi?
Bu masaüstü görünümü bana ait hocam. Arch Linux herhangi bir görünümle gelmiyor, her şey kullanıcının özgürlüğünde.

Bu linkte script var ve benim masaüstümü otomatik olarak Arch Linux'a kurmayı sağlıyor, siz de o sırada kahvenizi içiyorsunuz. Boşta 280 MB RAM harcıyor.

Hocam ben o Linux beğendim de kurmamda yardımcı olur musunuz dualboot olarak kullanıyorum bir de kullanımı basitmi anitx e göre. Yeni konu açayım.

Hocam ben o Linux beğendim de kurmamda yardımcı olur musunuz dualboot olarak kullanıyorum bir de kullanımı basitmi anitx e göre.
Basit değil hocam. Kurulum sırasında önünüzde kurulum aracı yok. Her şeyi komutlarla ayarlayarak kurmanız gerekiyor. Normal kullanıcılara önerilmez. Arch tabanlı olan Endeavour OS'u kurabilirsiniz. Kolay ve arayüzlü kurulumu vardır. Onu kurup üstüne benim masaüstü özelleştirmemi kurmanızı öneririm.

Endeavour OS'ta online kurulum seçin ve Desktop kısmında "no desktop" seçin. Kurulum sonrasında yeniden başlatınca görünüm olmayacak. Az önce attığım linkteki 3 komutu yazacaksınız ve sorulan sorulara evet diyeceksiniz. Ardından benim masaüstümü kurmuş olacaksınız.

Merak etmeyin Endeavour ile sorun çıkarmaz. Ben bu masaüstünü yaptığımda Endeavour OS'taydım. Daha sonra Arch geçtim ve bu özelleştirmeleri kurup kullanmaya devam ettim. Bütün Arch tabanlı dağıtımlarda sorunsuz çalışır.

Ram kullanımı nedir peki

Ram kullanımı nedir peki
Boşta 280 MB, tarayıcıda 3 sekme aktif olarak kullanımdayken 900 MB, minecraft 1.20.1 (son sürüm) + discord açıkken 970 MB. RAM kullanımı donanıma göre değişir, benim sistemimde bu şekilde RAM kullanımı.

Hocam Discord verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…