2 GB RAM'li laptop için Windows 7 mi 10 mu?

tunahand3405

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2 GB RAM'li laptopumda elime ilk aldığımda Win8 vardı. Ama ben bunu Windows 10 yaptım ama pişmanım. Windows 7'ye geçsem performans yaşar mıyım yoksa Windows 10'da mı kalmalıyım? Bu arada oyun performansı da çok önemli. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada laptop CS:GO açıyor ama kasıyor 20 FPS civarı eğer eğer Windows 7'ye geçersem RAM alırım ben ama Windows 7'de ne olur laptop verimlilik kazanır mı? Hiç de olmazsa FPS artışı olur mu masaüstünde ki kasmalar azalır mı?
Bu arada RAM'i eğer FPS artışı vs. olursa 8 GB RAM DDR4 yapacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8GB RAM kullanacaksanız 10 kullanın, 2GB'de kalacaksa 7'de durun.

RAM'i 8 yapacaksanız 10 ama eğer 2'de kalacaksan 7.

Windows 7 daha iyi olur.

RAM'leri alana kadar Windows 7'ye geçin daha sonra Windows 10'a geçersiniz RAM'leri yükselteceğim demişsiniz sistem özellikleriniz neler RAM'lerde uyumsuzluk olabilir anakarta uymayabilir

Reis benim de geçen seneye kadar elimde eski bir laptop vardı. Windows 10'a her geçtiğimde oyunlarda 20 30 FPS alırdım. W8.1'e geçtiğimde de düzelirdi. Windows 10 eski PC'ler için hiç iyi olmuyor.

Kafanıza göre DDR4 yapamazsınız bilin diye dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…