2 GB RAM'li sistem için işletim sistemi önerisi

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
Merhaba desteği kesilmeyen oyun oynayabileceğim donma kasma yaratmayan yeter ki 64 Bit olsun oyunlar da yüksek FPS alabileceğim bir işletim sistemi önerebilir misiniz?
Sistemim:
RAM: 2 GB.
Mimari: 64 Bit.
İşlemci: Intel Core 2 Duo T5450.
Ekran kartı: 1 GB.
Not: Windows 10 RTM 2015 X64 kullanıyorum.

Windows 8 diğeceğim ama destek bitmiş demişsiniz

Linuxun her türlü dağıtımı olabilir ama oyun açmaz.

MX Linux kurabilirsin veya
Hyprland - i3wm tarzı Wİndow Manager'ler ile ram kullanımını en aza indirebilirsin karar senin

Ne oynacaksınız onu belirtmemişsiniz.
GTA, roblox,among us,minecraft,pes FIFA gibi oyunlar

MX Linux kurabilirsin veya
Hyprland - i3wm tarzı Wİndow Manager'ler ile ram kullanımını en aza indirebilirsin karar senin
Linuxun her türlü dağıtımı olabilir ama oyun açmaz.
MX Linux Flutbox deneyebilirsin. Ayrıca böyle bir bilgisayarın oyun açabileceğini sanmam.
@Bayram Tempest @Alvaro
Kardeş oyun açmıyacaksa bana linux demeyin sürekli zaten yazmışım yukarda görmüyor musunuz? Sadece oyun oynayacağım diye

GTA, Roblox, Among Us, Minecraft.
GTA V zaten açmaz, GTA SA benzeri oyunları bilemem, Roblox ve Among Us Waydroid ile mümkün, Minecraft zaten normalden daha optimize Linux'ta.

GTA, roblox,among us,minecraft,pes FIFA gibi oyunlar

Kardeş oyun açmıyacaksa bana linux demeyin sürekli zaten yazmışım yukarda görmüyor musunuz? Sadece oyun oynayacağım diye
2GB RAM ile bunları oynamayı hayal etme.

Minecraft optimize Wİndows'a göre.

GTA açabiliyorsun hangi sürüm olduğunu bilmiyorum direk GTA yazdığın için.

Ne yapalım süresi geçmiş güvensiz bozuk Wİndows XP,7'mi önerelim?

Tiny10 olamaz mı macos olamaz mı android olamaz mı biraz başka birşey öneremez misiniz birde linux hiç bir oyunu açmıyor denedim GTA San Andreas,3,4,vice City versiyonlarını oynuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…