2 GB RAM'li sistemde Windows 7 Ultimate kasıyor

Melih Tiryaki

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce merhabalar bir sorum var size.
Bende Windows 7 Ultimate yüklu bir bilgisayar var ve 2 GB RAM var ama bu bilgisayar çok yavaş çalışıyor. Oyunlarda FPS düşüşü falan GTA vice oynarken bile anlık FPS düşüşü oluyor. Bu bilgisayarı XP yapsam düzelir mi?

IMG_20210117_200425.jpg

Bilgisayardaki yavaşlık yalnızca işletim sistemi değil bir çok etmenle olur. Örneğin harddiskiniz yavaştır, işlemciniz eski ve düşük performanslıdır, basit performans ayarları yapılmamıştır (gelişmiş sistem ayarlarındaki performans ayarı gibi) birçok şey etki edebilir. Öncelikle ayarlarla uğraşmanızı tavsiye ederim işletim sistemi değişmeden.

Bilgisayardaki yavaşlık yalnızca işletim sistemi değil birçok etmenle olur. Örneğin harddiskiniz yavaştır, işlemciniz eski ve düşük performanslıdır, basit performans ayarları yapılmamıştır (gelişmiş sistem ayarlarındaki performans ayarı gibi) birçok şey etki edebilir. Öncelikle ayarlarla uğraşmanızı tavsiye ederim işletim sistemi değişmeden.

Ben bu harddisk ile Windows 10 kullanıyordum diskte sıkıntı yok ki.

Bu arada sonradan farkettim aynı işlemci bende de vardı ve pcyi yaptığım ayarlarla hızlandırmayı başarmıştım bu ayarlar içerisinde pc ilk açılışta başlayan programları kapatma pencere animasyonlarını kapatma gibi birçok ayar mevcut isterseniz detaylı bi şekilde anlatabilirim.

Bu arada sonradan fark ettim aynı işlemci bende de vardı ve PC'yi yaptığım ayarlarla hızlandırmayı başarmıştım bu ayarlar içerisinde PC ilk açılışta başlayan programları kapatma pencere animasyonlarını kapatma gibi birçok ayar mevcut isterseniz detaylı bir şekilde anlatabilirim.

Anlatırsan güzel olur berki işe yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00