2 GB RAM'li sisteme Windows 10 yüklenir mi?

Baxinos

Hectopat
Daha fazla  
2 GB RAM'li bilgisayara Windows 10 kurmak ne kadar mantıklı?

Ben kullanmıştım 32 bit kurduğunuz takdirde gayet stabil.

Windows 10 benim bildiğim 3GB istiyor. bence de 7 yüklemek daha manıklı

Windows 7 yüklemek eziyet çekmekten başka bir şey değil. Windows 10 stabil çalışmazsa linux sürümlerine yönelin.

Windows 10 şu an Windows 7'den çok daha stabil ve güvenli. Ayrıca sürekli de güncelleniyor. 2 GB RAM sahibi bilgisayarlarda Windows 10 Home 32 bit sürümü kullanılabilir. 64 bit kullanmak için bir nedeniniz yoksa yüklemeyin. 2 GB RAM 32 bit ile daha iyi gider.

Windows 7 kur kafan rahat olsun. Forumdaki çoğu kişi Windows 7 düşmanı. Sürücüleri ve gerekli programları güvenli siteden indirirsen hiç bir sorun yaşamazsın.

Windows 7 kur kafan rahat olsun. Forumdaki çoğu kişi Windows 7 düşmanı. Sürücüleri ve gerekli programları güvenli siteden indirirsen hiç bir sorun yaşamazsın.
Windows 7 düşmanı değiliz. Sadece en güncel işletim sisteminin kurulması taraftarıyız. Ama en güncel sistemi kullanmayan kullanıcılara destek vermiyoruz. Yani Windows 7 kullanıyorsanız technopat ekibinden destek alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…