Uğur POLAT Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #11 Arduo dedi: Monitör ne kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Monitör olarak elimde bu mevcut. www.bimeks.com.tr: LG 24MA53 61 Ekran Full HD LED TV Monitör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Arduo dedi: Monitör ne kullanacaksın? Genişletmek için tıkla... Monitör olarak elimde bu mevcut. www.bimeks.com.tr: LG 24MA53 61 Ekran Full HD LED TV Monitör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #12 Uğur POLAT dedi: Kasa için teşekkürler hocam. Bu kasa da Zalman Z3Plus gibi fanları ile geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... 2 Adet fan ile geliyor. Ben endişem egzoz fandan yanaydı. Bu kasada mevcut o. MSI'n soğutması ve işlemci soğutucu ile sistem fazla ısınmaz diye düşünüyorum.
Uğur POLAT dedi: Kasa için teşekkürler hocam. Bu kasa da Zalman Z3Plus gibi fanları ile geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... 2 Adet fan ile geliyor. Ben endişem egzoz fandan yanaydı. Bu kasada mevcut o. MSI'n soğutması ve işlemci soğutucu ile sistem fazla ısınmaz diye düşünüyorum.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 2 Mart 2015 #13 Silinen üye dedi: Hocam kasa seçiminiz çok yanlış. O kasada tek fan bulunuyor. Sizi üzecektir. İzninizle bir sistem toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Tek fan mı ? Yanlış biliyorsun dostum.
Silinen üye dedi: Hocam kasa seçiminiz çok yanlış. O kasada tek fan bulunuyor. Sizi üzecektir. İzninizle bir sistem toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Tek fan mı ? Yanlış biliyorsun dostum.
Uğur POLAT Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2015 #14 Silinen üye dedi: Tek fan mı ? Yanlış biliyorsun dostum. Eki Görüntüle 54153 Genişletmek için tıkla... O zaman Champ serisini alıp yanına da 2 tane 120 mm fan takmam gerekiyor değil mi?
Silinen üye dedi: Tek fan mı ? Yanlış biliyorsun dostum. Eki Görüntüle 54153 Genişletmek için tıkla... O zaman Champ serisini alıp yanına da 2 tane 120 mm fan takmam gerekiyor değil mi?
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 2 Mart 2015 #15 Uğur POLAT dedi: O zaman Champ serisini alıp yanına da 2 tane 120 mm fan takmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Orası sana kalmış. Z3 alıpta kasanın elinde kalmasını istemem doğrusu.
Uğur POLAT dedi: O zaman Champ serisini alıp yanına da 2 tane 120 mm fan takmam gerekiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Orası sana kalmış. Z3 alıpta kasanın elinde kalmasını istemem doğrusu.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #16 Silinen üye dedi: Orası sana kalmış. Z3 alıpta kasanın elinde kalmasını istemem doğrusu. Genişletmek için tıkla... Dostum plastik'den üretilmiyor öyle kasalar. Zalman'ın ürettiği kasalar gayet kaliteli. Bakabilirsin internette incelemelerine. Ayrıca sistem toplamadaki güzellik bu; "Özgürlük"
Silinen üye dedi: Orası sana kalmış. Z3 alıpta kasanın elinde kalmasını istemem doğrusu. Genişletmek için tıkla... Dostum plastik'den üretilmiyor öyle kasalar. Zalman'ın ürettiği kasalar gayet kaliteli. Bakabilirsin internette incelemelerine. Ayrıca sistem toplamadaki güzellik bu; "Özgürlük"
M Madnesss Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #17 Silinen üye dedi: Hocam kasa seçiminiz çok yanlış. O kasada tek fan bulunuyor. Sizi üzecektir. İzninizle bir sistem toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yönlendirmeyelim kasada tek fan bulunmuyor
Silinen üye dedi: Hocam kasa seçiminiz çok yanlış. O kasada tek fan bulunuyor. Sizi üzecektir. İzninizle bir sistem toplayacağım. Genişletmek için tıkla... Yanlış yönlendirmeyelim kasada tek fan bulunmuyor
S snane Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2015 #18 Eğer İnventus düşünürseniz böyle bir sistem öneririm; Not: SSD iptal edilip GTX 970 alınabilir.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 3 Mart 2015 #19 Silinen üye dedi: Dostum plastik'den üretilmiyor öyle kasalar. Zalman'ın ürettiği kasalar gayet kaliteli. Bakabilirsin internette incelemelerine. Ayrıca sistem toplamadaki güzellik bu; "Özgürlük" Genişletmek için tıkla... www.donanimcibaba.com: Zalman Z3 Plus White Kasa İncelemesi | Donanımcı Baba
Silinen üye dedi: Dostum plastik'den üretilmiyor öyle kasalar. Zalman'ın ürettiği kasalar gayet kaliteli. Bakabilirsin internette incelemelerine. Ayrıca sistem toplamadaki güzellik bu; "Özgürlük" Genişletmek için tıkla... www.donanimcibaba.com: Zalman Z3 Plus White Kasa İncelemesi | Donanımcı Baba