2 gün fitness ve dumbell seti ile nasıl program yapilabilir?

EmirOzylds

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Boş iş
Boyum 177 kilom 50 kilo almaya calisiyorum 2 gün fitness yetmeyeceğini düşünüyorum hem de evde boş durmamak icin dumbell seti aldim. Nasıl bir program izleyebilirim? Evde göğüs kol yapip geriye kalanlari fitnessta yapabilirim diye düşünüyorum ben Full body zamanini gectikten sonra.

Dumbell vs almana gerek yok beslenmeni değiştir günlük şınav çekerek bile gelişirsin.

Bir arkadaşım var gözümün önünde gelişti çocuk ilk başta bir tane bile tam şınav çekemiyordu dizleri ile yarım çekerek başladı şu an tekte 25-30 tam şınav atıyor beni koyup geçecek yakında.

Şınav bir örnek şınavın geliştikçe kolların büyür YouTube kanallarına bak çok rehber var bacak için belli bir gün seçip o hareketleri yap evde, kol için şınavdır, barfixdir çok hareket var.

Fitness zorunlu değil boş zamanın yoksa boşa 1K civarı üyeliğe vermeye gerek yok.

Ben size neyin gerekli olduğunu sormamıştım halihazırda elimde olan şeyler zaten üyeliğim de belediye spor salonu olduğu için 110 TL.

Sadece neyin gerekli olduğunu yazmadım oraya. Kısaca güzel bir diyet ile kolayca halledersin spor programı için spor salonu hocana danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…