2 Gün önce alınan Adata SSD'de bugün indirim yapılması

20 TL'nin 15'i kargo parasına gidecek zaten. 5 TL için değmez.

SU630 veya SU650 ise sıcaklık değerlerine falan bak benimki tehlikeli sıcaklıklarda geziyor ama ailevi sebeplerden ötürü iade edemiyorum.

20 lira için uğraşmaya değmez bence de ama 20 liraya çok ihtiyacınız varsa bilemem.

20 TL için değeceğini düşünüyorsan elindekini iade edip indirimden alabilirsin.

20 TL için uğraşmaya değmez bence.
Sizin için önemliyse tabii bu para dediğiniz gibi elinizdekini iade edip yenisini sipariş edebilirsiniz.

iade kargosu ücretsiz hocam anlaşmalılar onlar.

Hocam SU650 630 arasındaki fark nedir ki? Benim aldığım 630'du.

Açıkçası olayın 10 20 lira boyutunda değilim. İade edecek olsam zaten beklemeden hemen alır gelen ürünü geri yollardım.

Ancak 2 gün geciktiğim için boşu boşuna bir bedel e maruz kalmak hoşuma gitmiyor aptal yerine konuluyoruz gibi. Bunu direkt belirtme imkanım olsa onu hemen uygulayacaktım bu yüzden sordum.

Bir arkadaş da yazmış katılıyorum ona. Aldığınız bir ürünün fiyatına bir daha bakmayın. Bugün 20TL sizi sıkıntıya soktuysa ileride 40-50 bin liralık araba alıp 1 gün sonra 5 bin lira ucuza görmek ne hale getirir tahmin edemiyorum. Piyasa bu, her an her şey olabilir.

20 lira kara geçmek için önceden verdiğiniz 270TL'yi almak için 1 ay bekleyeceksiniz. Değer mi? Bence kesinlikle değmez.

hocam yanlış anlamayın lütfen ama bir çok kez iade yaptım hiç 1 ay bekleme yaşatmadılar bana.

onlarca farklı siteden alışveriş yapan birisiyim ve iadelerim 3 iş gününü hiç aşmadı.

sizin başınıza böyle bir şey nerede geldi?

Hocam SU650 630 arasındaki fark nedir ki? Benim aldığım 630'du.
Kronik sorunlu modeller. Ben SU650 kullanıyorum sıcaklık gibi nedenlerden ötürü sistemi donduruyor falan bazen. Yani iade etmete uğraşacaksan edip Kingston A400 al bence. Ama sorun olmayadabilir sende.

20 TL için uğraşılmaz.

Hepsiburada en sağlam İnternet alışveriş sitesi kuşkusuz bütün e-ticaret sitelerin en önündedir. İncehesap gibi değil bak iade talep ettik 2 ay oldu daha hiçbir hareket yok halen paramızı alacaz nerede öyle sağlam şirket.

Genelde bu başlıkları donanım haberde görürüz. Ahahaha adamların bu konu ile ilgili nâmı var sonuçta.

Fiyata zam gelseydi, sizden fiyat farkını isteselerdi hoşunuza gidecekmiydi?

onlar tacir ben tüketiciyim lütfen kanunun bizden yana olduğunu unutmayın

kredi çekerken bile durum böyle, kredi indirimi olursa yapılandırabilirsin.

ancak faizler artarsa bunu senden talep edemez çünkü tacirdir. Basiretli davranmak zorundadır.

tekrar belirttiğim gibi bahsedilen paranın boyutu değil canımı sıkan. tutum kötü geliyor değişmesini istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…