Xbox 2 gün önce yenilenen Game Pass aboneliği iptalinde para iadesi olur mu?

Drmysterioo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, AMD Radeon 7800 XT, 16 GB DDR5 RAM, 1 TB NVMe M.2 SSD, Aula F75, AJAZZ AJ159 PRO Gaming Mouse, Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3
Game Pass aboneliğim 2 gün önce yenilenmiş. 3 aylık Game Pass almak için mevcut Game Pass aboneliği olmaması gerekiyormuş sanırım. Abonelik iptalinde para iadesi ile ilgili bir şey okudum ama emin olamadım iade oluyor mu yoksa boşa mı gitti artık?

Aboneliği iptal etsen bile yeni hesap açmadıgın surece o tekliften yararlanamıyorsun galiba. Hesap sıfır olmalı.

Ben 4 gün sonra yapmıştım para kesmişlerdi ama iadede sağlanmıştı.
Forumda bu konu hakkında, aktif aboneliği olup da bu 3 yıllık yöntem ile yapanlar vardı. Onun için sıfır hesap gerekli değil diye biliyorum.

Benim bildiğim de sıfır hesap gerekli değil? Yani her türlü alacağım zaten de iade olması daha işime yarardı tabii ki 2 gün için en azından boşa gitmemiş olurdu.

Benim bildiğim de sıfır hesap gerekli değil? Yani her türlü alacağım zaten de iade olması daha işime yarardı tabii ki 2 gün için en azından boşa gitmemiş olurdu.
Bildiğim kadarı ile, iade yapmıyorlar. xx.xx.xx zamanına kadar avantajlarınız devam edecek gibi bir şey çıkıyor. Aboneliği siz yaptığınız içinde iade vermiyorlar. Hani iptal edilip de para çekse vs verirler ama bu gibi durumda vermiyorlar diye biliyorum.

Bildiğim kadarı ile, iade yapmıyorlar. Xx. Xx. Xx zamanına kadar avantajlarınız devam edecek gibi bir şey çıkıyor. Aboneliği siz yaptığınız içinde iade vermiyorlar. Hani iptal edilip de para çekse vs verirler ama bu gibi durumda vermiyorlar diye biliyorum.

Peki iptal edip tekrar satın alırsam 28 Temmuz'un üstüne mi eklenir yoksa kalan 28 gün çöp mü olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı