2 gündür kabus görüyordum sonra başıma kötü bir şey geldi

Aslan olarak bir gün yaşamak, yüz yıl boyunca koyun olarak yaşamaktan daha iyidir. / Benito Mussolini

Aslan olarak bir gün yaşamak, yüz yıl boyunca koyun olarak yaşamaktan daha iyidir. / Benito Mussolini

Kendisinin koyun gibi bacağından asılarak öldüğü gerçeğini bir kenara bırakırsak ikisini de tam anlamıyla doğru bulmuyorum.

İnsan adapte olan ve tecrübe kazanan bir canlıdır. Nerede ne yapacağını bilirsen en iyi hayatı yaşarsın. Gerektiğinde aslan da olacaksın, koyun da. Bizi hayvanlardan ayıran en temel özelliklerden birisi de gelişmiş analitik zekamız.

Bir yurttaşın ve bir askerin fonksiyonları bir birinden ayrılamaz. / Benito Mussolini

Bir askerin Vatanını savunduğu gibi parasını savunması gerekirdi ama sende haklısın.

Bazı arkadaşlar kendilerini John Wick falan sanmış.

100 tl kaptırdım sadece para önemli değil yanımda arkadaşım falan da yoktu bunların boş gelmediğini bildiğim için kahramanlık yapmaya çalışmadım.

100 TL kaptırdım sadece para önemli değil yanımda arkadaşım falan da yoktu bunların boş gelmediğini bildiğim için kahramanlık yapmaya çalışmadım.

100 TL için hastanelik olmanın anlamı yok. Doğru olanı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…