2 günlük PlayStation 5 iade edilebilir mi?

rajonrondo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gün önce PS5 Slim siparişi verdim, ertesi gün geldi açtım kurdum oynadım ancak bazı sebeplerden dolayı iade etmem gerekiyor. Sadece 2 gün oynadım. İade edebilir miyim?

Satıcı ve Hepsiburada onaylar mı? Satıcının hakkına girmiş olur muyum? Etik olur mu? Fikirlerinizi bekliyorum.

İade kabul edilebilir ama bence pek etik olmaz.

1. Yasal olarak iade hakkınız var.
2. Evet, ürün artık ikinci el oldu ve satıcı bunu ya 2. el satacak, ya da başka birisine sıfır diye satacak.
3. Olmaz.

Sanırsam 2 hafta hakkınız var iade için. Herhangi bir hasar yoksa hem cihaz ve parçaları hem kutu da iade onaylanır büyük ihtimal.

14 gün içinde şartısız iade hakkınız var.
Sorun tam olarak ne?
Hocam cihazla alakalı değil, başka bir durum oldu ve kredi kartı limitimi şu anda oraya harcamam beni zora sokacak açıkçası.

İade edersin düzgün paketlersen. Sana nasıl geldiyse o şekil iade yap koli içinde PS5 kutusu geldiyse o şekilde gönder. İade etiketini falan direkt PS5 kutusunun üstüne yapıştırırlarsa kutu çöp olacağı için iade reddedilebiliyor.

Maddi durumları anlayabiliyorum iadeyi bas gitsin. İleride tekrar nasip olur.

Hocam satıcı için kötü hissediyorum ya bu tarz konulara takığım maalesef adam benim yüzümden durup dururken zarara düşecek bu cihazı 2.el olarak satacağı için. Keşke kutuyu açmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…