Merhaba iyi günler dilerim, benim konuma bakmanızı tavsiye ederim, iyi ki sizin konunuza da denk gelmişim. Öncelikle içiniz kesinlikle rahat olsun bunun konsol ile hiçbir alakası yok emin olabilirsiniz, çünkü hata kodunuza baktım benimkiyle ve birçok PS Store ve Plus'ta gezerken hata alan insanlarınkiyle aynı, CE-108262-9. bu hata sadece PS Store ve PS Plus oyunlarında falan gezinirken oluyor ve bu sadece son sistem yazılımıyla geldi, sadece yeni bir sistem yazılımı güncellemesini beklememiz gerekiyor. Sizin de sistem yazılımınız son sürümde olduğunu düşünürsek maalesef bu sürümde birçok kişi bu hatayı alıyor. Sürümü tam hatırlamıyorum ancak 25.06-12 falan bu şekilde son sürümün kodu. Umarım en kısa zamanda yeni bir sistem yazılımı güncellemesi getirirler. Rahat olun, ben de aynı konuyu açtım ona bakabilirsiniz.
Evet sizdeki sorun da aynı, bu versiyondan kaynaklı bir şey maalesef, hem Türkçe hem yabancı forumlara baktım herkeste olmuyor ama bu şu anki güncel yazılımda olan bir hata ve yaygın durumda maalesef, ama Sony ne kadar aralıkla yeni güncelleme getiriyor veya bir sonraki güncellemeyi ne zaman getirir bilemiyorum umarım en kısa zamanda yeni sistem yazılımı çıkarırlar.