11. sınıf sayısal öğrencisiyim bu zamana kadar pek çalışmadım ilk yazılılarım da kötü geldi. 4 zayıfım var. 4'ü de sayısal derslerden bu moralimi çok bozdu ama hiç çalışmadan girdim. Neyime güvendiysem artık 9 ve 10. sınıf ortalamalarım ise sırasıyla 82 90 hiçbir zaman yoğun tempoyla çalışmadım nasıl çalışmaya alışacağım nereden başlayacağım 2. yazılılara 2 hafta kaldı onlara da çalışmam lazım. Ama konulara bakınca çok karmaşık geliyor hiç çalışasım gelmiyor. Mesela geçen dinamikten konu videoları izledim test çözmeye gelince neredeyse soruların hiçbirini yapamadım bu da isteğimin kaybolmasına neden oluyor okulda boş geçiyor zaten önceki konularım eksik olduğunda kimya fizik matematikte dersi dinlemiyorum bile anlamadığim için.8. sınıfta ise tüm derslerim çok iyiydi. Kimsenin çözemediği matematik sorularını bile çözüyordum. Ne ara bu hale düştüm...arkadaşlarımın neredeyse hepsi çok iyi durumda galiba. Ben bu liseyi şans eseri kazandım neyse 2 haftada 2. yazılı konularıni bitirmeye çalışayım biter herhalde