2 haftada C1 dil öğrenilir mi?

Emre8728

Femtopat
Daha fazla  
Bir arkadaşım fransız sohbet gruplarında her kelimeyi çevirerek 2 haftada C1 Fransızca yapılabileceğini söyledi tabii ki de buna inanmadım mümkün mü böyle bir şey?

İmkanı yok. Maksimum A1-A2 civarı diye tahmin ediyorum.

Bir arkadaşım fransız sohbet gruplarında her kelimeyi çevirerek 2 haftada C1 Fransızca yapılabileceğini söyledi tabii ki de buna inanmadım mümkün mü böyle bir şey?
Kanka 2 hafta cok kisa ya mumkun gorunmuyor onu 2 3 ay yapalim olabilir bence ama yinede pek mumkun degil yani maks b1 falan ogrenirsin

Sıfırdansa imkansız.

C1 seviyesi kelime ve gramer bilgisi öğrenmek tek başına sizi C1 yapmaz. Kullanım pratikliği de önemli. Kelimeyi duyduğunuz anda anlamanız için bol bol dinleme konuşurken aklınıza gelmesi için bol bol yazma konuşma pratiği lazım. 2 haftada nasıl vücut geliştirmek mümkün değilse bu derece bir dil akıcılığı da kazanmak mümkün değil. Beyinde o pratikliği sağlayacak bağlar iki haftada oluşamaz. Bin saate yakın pratik lazım en az.

B1 bile çok küçük ihtimalle mümkün. C1 hayal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…