2 haftada LGS kazanılır mı?

Geçen yılki LGS tayfasındanım ben normal düzeyde çalışıyordum 1 ay kalaya kadar sonra daha çok çalışmaya başladım uykumdan azaltarak sonucum 485 puan oldu
Türkçe = 19 1
Ara dersler Full.
Matematik Full.
Fen = 18 2

Ben son 1.5 kalana kadar yatıp 1.5 ay kala deneme çözerek 20 yanlıştan 2-3'e düşürmüştüm. 1. dönem hep yatmıştım ama hızlı toplanmıştı. 2 hafta biraz geç kalınmış bir zaman. Lisenin çok önemi yok örgün eğitim sisteminde pek önem arz etmiyor. Sadece arkadaş çevreni belirler ben iyi bir yüzdelik yapıp fen lisesine gittim arkadaşlarım hep uslu, çalışkan, memur çocuklarıydı beni kötü etkilemediler kısaca. Aptal alışkanlıklar edinmezseniz sigara, vaktinizi değerli kullanmama gibi yine sorun yaşarsınız lisede. Kısaca LGS çok büyük bir önem arz etmiyor, liseye geçtiğinde çalışma disiplini elde edip sınava çalışman gerekiyor.

Çok da kafanı yorma dünyanın sonu değil gerçekten. 2 hafta oturup geleceğinle ilgili düşün karar vermeye çalış bu kararlara bağlı kalırsan LGS'de iyi yapmaktan daha yararlı olur senin için.

Hocam bence yaparım ya kafamda şu var pazartesiye kadar konu tekrarı yapacam ondan sonra da ful deneme eksik konudan test sonra haftosomu fen Türkçe matematik basacam olmaz mı yüzdelik dilimim 8 olsa yeter

Son deneme netim
Türkçe 18 2
Fen 16 4
Matematik 0 0
İngilizce 8 2
Din 10
Inkilap 8 2

Matematik 0 0?

Bu netlerle %8'e girmen imkansız.

Yapabilirsin. Öncelikle 5 gününü matematik için konu tekrarına ayırıp, Diğer günlerdede 30 soru çözersen bir artış olacaktır. Aynısını kardeşim ile yaptık ve netleri 6-7'den 15-16 nete kadar çıktı. Tabii bunun için kapasitede lazım.

Hocam ben de yarın ful tekrar sonra deneme hatalı olduğum yerleri bakıp tekrar edip test çözecem sonra da yine deneme sonra matematik biraz daha yoğunlaşcam

Bro zor. Şubatta başlasan 440 görürdün. Bende 440 alıyorum ama istediğim lise 469 ile alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…