2 haftada LGS kazanılır mı?

Bro zor. Şubatta başlasan 440 görürdün. Bende 440 alıyorum ama istediğim lise 469 ile alıyor.
Hocam benim istediğim lise en kötü 10 ama ben 8 9 istiyorum

Bro zor. Şubatta başlasan 440 görürdün. Bende 440 alıyorum ama istediğim lise 469 ile alıyor.
Hocam yaparım ya yoğunlaşacam

Hocam yaparım ya yoğunlaşacağım

Yarın denemem var bugün hep mat çalıştım hadi yarin yazacağım

Tekrarlarını yapıp soru çözüp neden olmasın. Benim dikkat hataları sıkıntı. 2 fen 1 türkçe ordan kaçtı. Yoksa 460 gelecekmiş.

Yarın denemem var bugün hep mat çalıştım hadi yarin yazacağım
Bende çözecem nartest1 benim de.

Matematiğin çok kötü. %8 2 haftada imkansız değil ama zor.

Tekrarlarını yapıp soru çözüp neden olmasın. Benim dikkat hataları sıkıntı. 2 fen 1 türkçe ordan kaçtı. Yoksa 460 gelecekmiş.

Bende çözecem nartest1 benim de.
Biz dershanede nartest olduk. Bugün 19 1 yaptım. Türkçeyi o 1 de soru kökünü yanlış okumuşum diye

Yeni kitaplar aldım:
- Nartest 1.dönem Türkçe Branş Deneme.
- Ankara Yayıncılık 10'lu Fen Branş Deneme.
- Altın Karma LGS Deneme.
- SoloMat 1.dönem matematik.

Konu sahibi arkadaşa gelecek olursak. Matematik cidden abartılacak gibi degilmis. Fen gibi ama kolay da değil sadece biraz emek istiyor. Diğer derslerinde iyi bence günde 1 tane brans deneme cozsen yeterli olur. Diğer derslerden.

Tebrik ederim öncelikle. Umarım istediğimiz liselere gireriz.

Hocam denemem bitti sonuçlarım şu şekilde
türkçe 17 3
fen 18 2
matematik 8 2
inkilap 8 2
ingilizce 7 3
din 10

Hocam pazar ful sayısal ve türkçe çalıştım bugünde devam ediyorum

Hocam gittim 1.dönem ünlüler karması denemesi aldım 10 tane matematik eksiğimi giderip bugün evde test edecem kendimi

Hocam yazmak istediğiniz varsa yazın bide matematiği daha nasıl artıyabilirim ? kaynk öneri niz varmı

Son düzenleme:
Bu zamandan sonra soru bankası önemi yok branş denemesi bence hız yayınları güzel.

İlla soru bankası istiyor iseniz. Zaten MEB tüm okullara 2.kez bu ay yardımcı kitap dağıttı. İçinde her ay attığı örnek sorular var. Ve LGS çıkmış soruları onları çözün derim.

Benim Türkçe, İnkilap, Din de eksiğim kalmadı. Fende azıcık bir soru tipleri görüp anlasam yapıcam. Ama matematik...

Bence zaman yeterli düzenli yapsak son 2 haftada herşey hal olur. Aklımda %10 - %15 arası dilim var ona girsem yeterli benim için. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için.

bencede inş hayalimizdeki liseye gideriz.2 haftada herşey değişebilir bencede

evde branş matematik çözecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…