2 haftada matematik konuları bitebilir mi?

Dostum ben 2 haftada olasılık, fonksiyon ve polinomu bitirdim. Kendine bir plan yap ki düzenli çalışasın yoksa dağılırsın. Arada farklı dersler de koy ne seviyorsan artık yoksa çok bayar. Konu anlatımı izle hemen bol bol soru çöz. Zaten bunlar çok zor konular değil kurallarını bildikten sonra yaparsın.

Mutlak değer, ebok-ekok, üslü ifadeler
Bu konulara 2 hafta fazla bile gelir, yapacak başka şeyler ararsınız. Konu olarak aşırı bir durumları yok, soru çözerek oturtmanız gerekiyor. Ayrıca tavsiyem bu konuları iyi öğrenmeniz. İleriki yıllarda hiç alakası olmayan konuların sorularında bile karşınıza çıkabilir.

Konuları zor anlayan birisi değilim. 9.sınıfım.
Konuları anlamakta zorlanmıyorsan sorun olacağını düşünmüyorum.

Konu anlatımını video izleyerek halledebilirsin. Sonra kolay sorularla başlayıp temeli oturtursun, sonra zor sorular çözersin.

İki hafta bunlar için yeterli, kolay gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece 1 ve 2.ünite çıkacak bunlara neden çalışıyorsunuz bizim okul 1 Kasıma göre yapacak sizinkini bilemem.

Sadece 1 ve 2.ünite çıkacak bunlara neden çalışıyorsunuz bizim okul 1 Kasıma göre yapacak sizinkini bilemem.

Bizim okulda sınavlara girdik. İptal olmadılar. Bir ara 2 hafta canlı derse girmedim. O haftada bunlar işlenmişti. 2.sınavalara çalışıyorum.

İfadeler: 300
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…