Satıldı 2 haftalık Moza R5 bundle

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
İyi de 17 bine verirsem T300RS GT ve benzeri setlerden ne farkı olmuş olacak aynı fiyata.

Hocam yine fiyatınıza laf ediyor gibi olacağım ama Vatan'da zaten şu an 25200 TL 3 taksit peşin olarak. İkinci el 25500 TL gibi fiyatlara alıcı bulmanız imkansız. Çok çok iyi fiyat vermelisiniz ki satabilesiniz nakit olarak.

Gördüğünüz üzere fiyatlar çok değişken siz yazdığınızda 25200 TL olan ürün şu an 28900 TL.

Son düzenleme:
Tam 1 hafta önce, yani 2 Temmuz 2025 tarihinde 24 bin TL'ye debriyaj dahil Moza R5 satın aldım. 6 aylık, garantili. Fiyatta kıyas yapmanız için yazıyorum.

Debriyajsız, yani çift pedallı Moza R5'e 22'ten fazla vermezdim. Onu da ekleyeyim.

İyi de 17 bine verirsem T300RS GT ve benzeri setlerden ne farkı olmuş olacak aynı fiyata.

Gördüğünüz üzere fiyatlar çok değişken siz yazdığınızda 25200 TL olan ürün şu an 28900 TL.

Hocam fiyatların değişken olması maalesef ürünü 25.000 civarlarına satabileceğiniz anlamına gelmiyor. Sürekli indirim adı altında normal fiyatından satılıyor şu an mesela tekrar 26000 Vatan'da. @Xantern rumuzlu arkadaşın da dediği gibi ikinci el piyasası dar olan ve daha niş bir kitleye hitap eden bir ürün bu. Tabii fiyatı siz belirlersiniz ürün sizin ben size sadece tavsiye vermek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı