Hocam bununla onun ne alakası var. Ben size şunu soruyorum açıklamasını yapabiliyorsanız açıklayın. Diğer aşılarda neden sorumluluk almıyor da bundan alıyor? Ben birçok öğretim görevlisine ve doktora danıştım tatmin edici cevap alamadım. Bu arkadaşımız da bu aşıyı olmak zorunda olduğumu söylüyor. Ben bunu imzalamak istemiyorum devlet bana zorla bu aşıyı dayatıyor. Sebebini açıklasın diğer aşıda neden sorumluluk almadığını açıklasın bana ben tamam diyeceğim arkadaş zorla ısrar ediyor aşı olmak zorundasın şöyle böyle. Ben aptal değilim bu hastalığın bitmesi için aşılama olması gerektiğinin farkındayım. Bana sürekli yok annen baban yakınların ölür sorumlusu olmak ister misin diyor. Arkadaş doktor olmuş ama algıları kapatmış herhalde ben ne diyorum o ne diyor. Ben diyorum Gümüşhane bu doktor kılıklı diyor günüm şahane. Bana şunu açıklasın tırnak içinde yazıyorum.

"SINOVAC ve SPUTNIK aşılarında sorumluluk kabul etmediğine dair belge imzalatmıyor. PFIZER-BIONTECH'de neden imzalatıyor?"

Farkı ne arkadaşım bana bunu açıklasın. Aşı olmak zorunda olduğumu ben bilmiyor muyum? İnsanların aklıyla alay ediyor. Doktormuş! Kesin tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi falandır. Doktor olsa yasal sorumluluğunu bilir açıklama yapmaya çalışırdı. Boş boş konuşuyor. Bir kere doktorların hastaya veya hasta adayına bilgi verme zorunluluğu vardır. O kadar konuşuyor bunu da konuşsun. Ben parasında değilim. Madem bu arkadaş doktor ben bir maaşımı vereyim aşımı da bu vursun. Bana sadece yukarıda yazdığımın açıklamasını yapsın. Lafı dolandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…