2 HDD birden nasıl kullanılır ?

Kuzi Carry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Benim önceden 120 GB HDD vardı. Sonra yeni 1 TB alıp eskisini çıkardım. Şimdi yenisine format atmak istiyorum. Kaybetmek istemediğim dosyalarımı 120 GB olana atıp formattan sonra geri 1 TB olan HDD'ye atmak istiyorum ama 120 GB olanda Windows 7 kurulu yenisini alınca hiç ellemedim onu. Şimdi nasıl onu depolama olarak kullanacağım ? Direk taksam olur mu ?

Biçimlendir derken anlamadım. Şimdi takacağım diğer HDD'yi de hiçbir şey yapmama gerek yok mu ?

Teşkkürler taktım açıldı sorun olmadı. Bir sorum olacaktı Windows kurarken dediğiniz hard disk bölümü geldiğinde tüm diskleri silip yeni mi oluşturayım? Yedeklemeden sonra zaten Windows kurarken eskisini çıkaracağım zaten.

Zaten değiniz gibi yaptım.Bu arada sorunu hallettim Bu Bilgisayara sağ tıklayıp Yönet ordan Disk yönetiminden diğer bölümü isimlendirdim.

@Alperen Cıngıl format attıkdan sonra diğer disk yok oldu sadece 1 TB olanı görüyor. 120 GB planı tek takıyorum çalışıyor ama ikisini birlikte takımca sadece 1 TB olanı görüyor. Önceki gibi Bilgisayara girince çıkmıyor. Baya önemli dosyalar yedeklemiştim sorun ne acaba ?

Yine hallettim. Çözümü paylaşayım Biosdan Boot option 2 yi Disabled yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…