2 HDD nasıl birleştirilir?

erşan abi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Ryzen 5 7500F | RTX3070Ti | GIGABYTE A620M S2H | XPG 32GB 6000MHz | Thermalright Phantom Spirit 120 SE | FSP 650W

Konsol: XBOX Series S

Ekipman: MCHOSE X75 Keyboard | MCHOSE L7 Pro | HyperX Cloud II | GIGABYTE M28U 28" 4K 144hz / Samsung Odyssey G3 27'' 165hz
Meslek
Öğrenci
Biri 300GB biri 1TB olmak üzere iki farklı HDD var. 1TB olanı babam kendi masaüstü bilgisayarında kullanıyor ve 1TB onun için çok fazla. Bende ise 300GB var. Babamınki ile kendiminkini değiştirmek istiyorum fakat ikisine de format atmakla uğraşmak istemiyorum. Benim diskimde sadece program vs. var Windows SSD'ye kurulu fakat babamınkinde her şey o diskin içinde. Bendeki 300GB olan diski 1TB olana ve 1TB olanı da bendeki 300GB olana aktarmamın bir yolu var mı? Format at diyecek olanlar boşuna yazmasın, asıl amacım bunu format atmadan yapmak.

İmaj alınarak veya klonlayarak yapılabilir.

Yeni bölümlendirme yapmadan (format atmadan) tek disk haline getiremezsin.

Tek disk haline getirmeye çalışmıyorum ki? İki farklı HDD'deki bilgileri birbiri ile değiştirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…