2 HDD Yanına SSD Eklemek

Rhinoderma

Kilopat
Daha fazla  
Herkeze merhabalar değerli arkdaşlarım.
Bilgisayarımda 2 adet HDD var, bunları oyun vs. gibi şeyleri ile dolmak istiyorum ve sisteme de SSD almak istiyorum.
Güç, anakart vs gibi bilgisayrımın parçalarının yetersiz kalma olasılığı var mıdır?
650W güç var, daha fazla bir ayrıntı isterseniz size anında cevap verebilirim. Yardımcı olursanız da şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın nedir ? Takabileceğin SATA veya M2 girişin mevcutsa sorun çıkmaz. Güç kaynağı konusunda da sistemin PSU tarafından tam sınırda olmadıkça sorun yapmaz. Temiz Windows kurulumu yapıp kullanabilirsiniz.

@78501
hocam anakartım; asus prime b250m-k
kasada 2 adet; wd 1tb blue sata3 7200rpm 64 mb hard disk (wd10ezex) var
demem o ki PSU tarafından bi güç yetmezliği olurmu olmaz mı bir sorayım istedim.
vede. bununda anakart dışında başka güç tükete bilicek bir parça olduğunu düşündüğünüz parça varmı ?
SSD'yi takıp, işletim sisteminizi ona kurmanız yeterli. Ama siz yine de tüm sisteminizi yazın, adet yerini bulsun.
hocam o konuda bilğim var. ben PSU yetmezliğinden korkuyorum sadece. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…