2. HDD'de Kurulu Windows'un Geri Dönüşüm Kutusunu Bulmak

Bilgisayara bağlı ve ikisi de Windows 10 yüklü olan hard disklerdeki Windows 10'lardan biri çöktü. İçinde resimler vardı. Onları kurtarabildim ama masaüstündeki geri dönüşüm kutusunu göremiyorum. İçinde silinen resimler vardı. Masaüstündeki geri dönüşüm kutusuna ve içindeki silinen resimlere nasıl ulaşabilirim?
Dosya gezgini seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle kutusunun işaretini kaldırdım ve buldum geri dönüşüm kutusunu. Fakat geri dönüşüm kutusunun içindeki bazı video ve resimler açılmıyor ve başlarında $ işareti var. Ben bunları nasıl açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tezgahtaki Mengene , Windows 10'un Pro, Enterprise, Education sürümlerinden birisini kullanıyor iseniz , çökmüş olan HDD nin özellikler penceresinde güvenlik sekmesine tıklayınız. Güvenlik sekmesinde gelişmiş ' e tıklayınız ve açılan pencerede izinleri ve denetimi "administrators" grubuna aktararak deneyiniz...

Windows 10 Pro 1703 sürümünü kullanıyorum.
Bana detaylı olarak tarif etmeniz mümkün müdür pencere izinleri ve denetiminin administrator grubuna aktarılmasını? Çünkü yabancıyımda bu işleme.

Son düzenleme:
Çökmüş olan HDD'deki windows10 'un kullanıcıları ile şuanki kulllandığınız HDD'nin kullanıcıları aynı administrator grubunda yer almadığı için çökmüş olan HDD'nin Windows kullanıcı klasörlerine erişemezsiniz. Bu sebeple klasörlerin Etkin Erişim ,Denetim ve İzinler sekmelerinden hakları şuanki Oturumunuza aktarmanız gerekir. Kısaca sahipliğini alacaksınız...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı