Format sırasında ilk olarak C yapacağınız diski biçimlendirin. D yapacağınız diski de sonrasında biçimlendirin. Ardından sistemi ilk biçimlendirdiğiniz sabit diske kurun.
Yeniden Windows kurmadan yapabilirsin. 2. HDD nin yeni geldiğini ve 1. HDD ninde şuanda C ve D sürücüsü olarak iki ye ayrıldığını varsayarak. Şuanki D sürücüsünde önemli veri varsa bağlanılan 2. HDD nin içine at ve şuanki (1. HDD ye bağlı olan) C ve D sürücüsünü birleştir. 2. Bağlanılan HDD yi de D sürücüsü olarak görücektir.
Peki 2. HDD'yi sonradan taksam D sürücüsü olur mu ? Yani 1. HDD'nin hepsini C sürücüsüne verdim diyelim ve 2. HDD'yi taktım sonrasında D sürücüsü olur mu ?
Peki 2. HDD'yi sonradan taksam D sürücüsü olur mu ? Yani 1. HDD'nin hepsini C sürücüsüne verdim diyelim ve 2. HDD'yi taktım sonrasında D sürücüsü olur mu ?
Windows 8' de öyle bir durum var diye biliyorum şimdi hatırladım. Otomatik atamamıştı bende sonradan atadım. Neyse, arkadaşın konusunu baltalamadan ben kaçıyım