2 HDD'den 1. sini C ikincisini D sürücüsü yapmak

yigithancivgin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 2 adet HDD var ben formatla 1. diski C sürücüsü. 2. diski D sürücüsü yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?

Yeniden Windows kurmadan yapabilirsin. 2. HDD nin yeni geldiğini ve 1. HDD ninde şuanda C ve D sürücüsü olarak iki ye ayrıldığını varsayarak. Şuanki D sürücüsünde önemli veri varsa bağlanılan 2. HDD nin içine at ve şuanki (1. HDD ye bağlı olan) C ve D sürücüsünü birleştir. 2. Bağlanılan HDD yi de D sürücüsü olarak görücektir.

Peki 2. HDD'yi sonradan taksam D sürücüsü olur mu ? Yani 1. HDD'nin hepsini C sürücüsüne verdim diyelim ve 2. HDD'yi taktım sonrasında D sürücüsü olur mu ?

Peki 2. HDD'yi sonradan taksam D sürücüsü olur mu ? Yani 1. HDD'nin hepsini C sürücüsüne verdim diyelim ve 2. HDD'yi taktım sonrasında D sürücüsü olur mu ?
Disk yönetiminden harf ataman lazım.

Otomatik olarak boş bulduğu bir harf'i seçmez mi ? D dir I dır pek önemli değil heralde ?

Kasanın içine takarsan harf ataman lazım diye biliyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın da.

Kasanın içine takarsan harf ataman lazım diye biliyorum. Yanlış bilgilendirme olmasın da.
Windows 8' de öyle bir durum var diye biliyorum şimdi hatırladım. Otomatik atamamıştı bende sonradan atadım. Neyse, arkadaşın konusunu baltalamadan ben kaçıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…