Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Aralık 2019 #1 Herkese merhaba. Titanfall 2 PS Plus'a gelmiş, oynamak istiyorum. 2. hesabıma 14 günlük deneme ile Titanfall 2'yi indirir isem 1. yani ana hesabımda gözükür mü? 1. hesabımda ise Destiny 2 var. Destiny 2'yi 2. hesabımda oynayabilir miyim?
Herkese merhaba. Titanfall 2 PS Plus'a gelmiş, oynamak istiyorum. 2. hesabıma 14 günlük deneme ile Titanfall 2'yi indirir isem 1. yani ana hesabımda gözükür mü? 1. hesabımda ise Destiny 2 var. Destiny 2'yi 2. hesabımda oynayabilir miyim?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 29 Aralık 2019 #11 Oyun Clash dedi: Yeni PSN hesabı mı açıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım Origin hesabı açtı ve oynamak için PSN Plus sormadı. Artı 0 Eksi
Oyun Clash dedi: Yeni PSN hesabı mı açıyor? Genişletmek için tıkla... Hayır sanırım Origin hesabı açtı ve oynamak için PSN Plus sormadı.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.433 Çözümler 20 29 Aralık 2019 #12 Worms 3d dedi: Hayır, asla oynanmaz. Çünkü hesapların içeriği farklı ve ayrı ayrı satın alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Worms 3d dedi: Hayır. İkisine de yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Engin bilgilerinizi kendinize saklarsanız iyi olur zira doğruluk payları bulunmamakta. Artı 0 Eksi
Worms 3d dedi: Hayır, asla oynanmaz. Çünkü hesapların içeriği farklı ve ayrı ayrı satın alman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Worms 3d dedi: Hayır. İkisine de yüklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Engin bilgilerinizi kendinize saklarsanız iyi olur zira doğruluk payları bulunmamakta.
KS KS Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 30 Aralık 2019 #13 Sylveon dedi: Hayır sanırım Origin hesabı açtı ve oynamak için PSN Plus sormadı. Genişletmek için tıkla... Peki PS Plus olmayan hesapta Titanfall 2'yi oynayabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Hayır sanırım Origin hesabı açtı ve oynamak için PSN Plus sormadı. Genişletmek için tıkla... Peki PS Plus olmayan hesapta Titanfall 2'yi oynayabiliyor muyum?
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 30 Aralık 2019 #14 Biz arkadaşımla kardeşlik yapıyoruz, onun hesabı bende primary benim hesabım da onda primary. Ben hiç Plus almadım onun Plus'undan faydalanabiliyorum. Artı 0 Eksi
Biz arkadaşımla kardeşlik yapıyoruz, onun hesabı bende primary benim hesabım da onda primary. Ben hiç Plus almadım onun Plus'undan faydalanabiliyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 30 Aralık 2019 #15 Oyun Clash dedi: Peki PS Plus olmayan hesapta Titanfall 2'yi oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Zaten onu anlattım PSN Plus olmayan hesapta oynandığını. Artı 0 Eksi
Oyun Clash dedi: Peki PS Plus olmayan hesapta Titanfall 2'yi oynayabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Zaten onu anlattım PSN Plus olmayan hesapta oynandığını.
KS KS Oyun Clash Hectopat Katılım 27 Mart 2018 Mesajlar 382 Makaleler 1 Çözümler 3 31 Aralık 2019 #16 Sylveon dedi: Zaten onu anlattım PSN Plus olmayan hesapta oynandığını. Genişletmek için tıkla... Peki PS Plus olan hesabın PS Plus'ı bitince ve başka bir hesapta aynısını yaparsam ilerlememi PS Plus olmayan hesapta oynayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Zaten onu anlattım PSN Plus olmayan hesapta oynandığını. Genişletmek için tıkla... Peki PS Plus olan hesabın PS Plus'ı bitince ve başka bir hesapta aynısını yaparsam ilerlememi PS Plus olmayan hesapta oynayabilir miyim?