bedirhanzun Femtopat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar benim 1. hesabımda CS:GO'dan VAC ban var. 2. hesap açtım CS için, banlı hesaptaki Steam Guard'ı kaldırıp 2. hesaba Steam Guard eklersem hesabım ban yer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Arkadaşlar benim 1. hesabımda CS:GO'dan VAC ban var. 2. hesap açtım CS için, banlı hesaptaki Steam Guard'ı kaldırıp 2. hesaba Steam Guard eklersem hesabım ban yer mi?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 Hayır, yemez. Telefon numaranızı yasaklamadan sonra başka bir Steam hesabında kullanabilirsiniz. Sadece yasaklamanın verildiği esnada aynı telefon numarasına bağlı hesaplar yasaklama alıyor.
Hayır, yemez. Telefon numaranızı yasaklamadan sonra başka bir Steam hesabında kullanabilirsiniz. Sadece yasaklamanın verildiği esnada aynı telefon numarasına bağlı hesaplar yasaklama alıyor.