anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Merhaba, 2 tane internetim var. Biri kullanmış olduğum modem diğeri ise telefon paylaşımı. Ben biriyle Steam'den indirme yapmak, diğeri ile de oyun oynamak istiyorum ki ping çıkmasın. Bunu nasıl yapabilirim?
Merhaba, 2 tane internetim var. Biri kullanmış olduğum modem diğeri ise telefon paylaşımı. Ben biriyle Steam'den indirme yapmak, diğeri ile de oyun oynamak istiyorum ki ping çıkmasın. Bunu nasıl yapabilirim?
MR the flash Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 176 Çözümler 1 17 Eylül 2024 #3 Mert KuÅkapan Buna benzer videoları vardı dostum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mert KuÅkapan Buna benzer videoları vardı dostum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 MR the flash dedi: Mert KuÅkapan Buna benzer videoları vardı dostum Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi videosu? Sadece birleştirdikleri var. Düzenleme: Link şimdi gözüktü bakacağım.
MR the flash dedi: Mert KuÅkapan Buna benzer videoları vardı dostum Genişletmek için tıkla... Tam olarak hangi videosu? Sadece birleştirdikleri var. Düzenleme: Link şimdi gözüktü bakacağım.