2. internet nasıl bağlatılır?

Hocam tahütünüz yoksa bence direkt ana interneti geçirin. Bende şuan 75 mbps paket var sıkıntı Yok.

Bu arada Altyapı'nız fiber mi vdsl mi ?
vdsl hocam bide arada internet gidiyo sağlayıcıdan dolayı o
yüzdende

vdsl hocam bide arada internet gidiyo sağlayıcıdan dolayı o
yüzdende
ama mantıklı geliyo banada bakalım biraz daha araştırıyım

Hocam iss'nizin kapasitesi yetmediği için kopma ve ping oluyordur. Konuyu açarken eklediğiniz resimdede ping bariz ortada. Tahüt yoksa uğraşacağınıza diret turknet üzerinden geçiş talebinde bulunun.

Ayrıca merağımdan soruyorum neden ana internet yerine 2. Bir internet istiyorsunuz ?

evde 5 kişi bağlandığı zaman kopma oluyo bende 2. internet istiyorum ve kullandığım internetin 3 ay daha paketi var

Evde 5 kişi bağlandığı zaman kopma oluyor bende 2. internet istiyorum ve kullandığım internetin 3 ay daha paketi var.

Hocam kullandığınız hiz çok düşük kopma o yüzden oluyordur. O hizlarda normal yükseldiği zaman duzelecektir veya modeminizde özellik varsa diğer kullanıcıların hızlarında sinirlayabilirsiniz. Bana kalırsa 2. internet için uğraşmaktansa kaliteli bir modem ve güçlü internet daha mantıklı.

Evde kullanımlar nelerdir? Onların bilgisini verirseniz kendim üzerinden biraz örnekle sorun yaşanıp yasanmiyacağı anlaşılabilir. Veya forumda hız sınırlaması ile ilgili açılmış konular var detaylara ulaşabilirsiniz.

hocam ben yayın+oyun ve 3 kişi insta tiktok o şekil hız sınırlaması yok diye biliyorum modemde başka biyerden yapabiliyoruz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…