yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 2 kablolu Gaming kulaklığım var. Ben oyun oynadığımda ikisinden de aynı anda ses gelmesini istiyorum. Yardım eder misiniz? Biri USB portlu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
2 kablolu Gaming kulaklığım var. Ben oyun oynadığımda ikisinden de aynı anda ses gelmesini istiyorum. Yardım eder misiniz? Biri USB portlu.
Çözüm yaşar1244 14 Haziran 2025 FehmiDogru.js dedi: Biri USB diğeri jak girişi doğru mu anladım? Bu durumda genelde ses için jak, ışık için USB girişi oluyor kulaklıklarda. Genişletmek için tıkla... havit kulaklığım var o sadece USB diğeri 2 tane jack var Sakuya Izayoi dedi: İki kulaklıktan aynı anda takıp ses karıştırıcı üzerinden ikisini de kulaklık olarak atamayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... maalesef olmadı Sorunu hallettim audiorepeate uygulamasıyla. Teşekkürler yine de!
FehmiDogru.js dedi: Biri USB diğeri jak girişi doğru mu anladım? Bu durumda genelde ses için jak, ışık için USB girişi oluyor kulaklıklarda. Genişletmek için tıkla... havit kulaklığım var o sadece USB diğeri 2 tane jack var Sakuya Izayoi dedi: İki kulaklıktan aynı anda takıp ses karıştırıcı üzerinden ikisini de kulaklık olarak atamayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... maalesef olmadı Sorunu hallettim audiorepeate uygulamasıyla. Teşekkürler yine de!
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.447 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2025 #2 Biri USB diğeri jak girişi doğru mu anladım? Bu durumda genelde ses için jak, ışık için USB girişi oluyor kulaklıklarda. Artı 0 Eksi
Biri USB diğeri jak girişi doğru mu anladım? Bu durumda genelde ses için jak, ışık için USB girişi oluyor kulaklıklarda.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 14 Haziran 2025 #3 İki kulaklıktan aynı anda takıp ses karıştırıcı üzerinden ikisini de kulaklık olarak atamayı deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
İki kulaklıktan aynı anda takıp ses karıştırıcı üzerinden ikisini de kulaklık olarak atamayı deneyin isterseniz.
KS KS yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #4 FehmiDogru.js dedi: Biri USB diğeri jak girişi doğru mu anladım? Bu durumda genelde ses için jak, ışık için USB girişi oluyor kulaklıklarda. Genişletmek için tıkla... havit kulaklığım var o sadece USB diğeri 2 tane jack var Sakuya Izayoi dedi: İki kulaklıktan aynı anda takıp ses karıştırıcı üzerinden ikisini de kulaklık olarak atamayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... maalesef olmadı Sorunu hallettim audiorepeate uygulamasıyla. Teşekkürler yine de! Son düzenleme: 14 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
FehmiDogru.js dedi: Biri USB diğeri jak girişi doğru mu anladım? Bu durumda genelde ses için jak, ışık için USB girişi oluyor kulaklıklarda. Genişletmek için tıkla... havit kulaklığım var o sadece USB diğeri 2 tane jack var Sakuya Izayoi dedi: İki kulaklıktan aynı anda takıp ses karıştırıcı üzerinden ikisini de kulaklık olarak atamayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... maalesef olmadı Sorunu hallettim audiorepeate uygulamasıyla. Teşekkürler yine de!