Arkadaşlar VDSL kullanıyorum elimde Türk Telekom'un verdiği ZyXEL VMG3312 diye eski bir modem var. Modemim üst katta alt kata TP-Link R505X ile bağlantıyı götürüyorum çok iyi download ve upload hızı alıyorum fakat internetimde ani kopmalar oluyor bu da oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Kablo çekmem imkansız ben sorunu modemde görüyorum. TP-Link Archer AX53 diye bir modem buldum bu modem nasıl işimi görür mü veya stabil bir internet için başka bir öneriniz var mı? (Kablo çekmem imkansız.)
Mesh sistemini biraz araştırdım fakat tam olarak anlayamadım. Benim evin içinde gezinirken ağda kopmama gibi bir sorunum yok da alt kattaki bilgisayarıma giden internette kopma yaşamak istemiyorum. Mesh sistemi bana biraz sanki evde odadan odaya geçerken Wi-Fi kopmaması ile ilgili geldi ya da tam olarak anlayamadım.
Kanka arkadaşın dediği TP-Link Deco ürününden 2 tane var bizde. Bende dublexte oturuyorum ve modem + dağıtıcı gayet yeterli işimi görüyor. 8 ms alıyorum valoda
Kanka arkadaşın dediği TP-Link Deco ürününden 2 tane var bizde. Bende dublexte oturuyorum ve modem + dağıtıcı gayet yeterli işimi görüyor. 8 ms alıyorum Valorant'ta
The Deco E4 mesh WiFi system delivers a strong WiFi signal to every corner in your home. Enjoy whole-home WiFi coverage up to 4,000 sq.ft. and a seamless roaming experience.
www.tp-link.com
Biz bunu kullaniyoruz alali 2-3 sene oldugu icin o dönemin en iyisnini almaya calismistik, tabiki daha iyileri çıkmıştır ama 2.4 ve 5 ghz ile çalışıyor. ethernet kablosu da takabiliyorsun.