2 katlı evde stabil internet için modem önerisi

Bütçe
2500 tl

Kankam ev 2 katlı evin tek katı 120 metre kare 2'li yeterli midir sence ? Çok teşekkürler bu arada.

Kankam ev 2 katlı evin tek katı 120 metre kare 2'li yeterli midir sence ? Çok teşekkürler bu arada.
bizim ev 400 m2 yetiyor ama dilersen 3 de alabilirsin sana kalmış

Bizim ev 400 M.2 yetiyor ama dilersen 3 de alabilirsin sana kalmış

Peki 2 tane deco aldım diyelim decoları birbirine kablo ile bağlamam gerekir mi yoksa 1 tanesini modeme bağlayıp diğerini alt kata koysam işe yarar mı?

Sinyal artırıcı da alırsanız çok iyi olur.

Bizim ev 400 M.2 yetiyor ama dilersen 3 de alabilirsin sana kalmış

3'lü setini aldım bir tanesini modemin yanına koyacağım ötekini alt kattaki odama diğerini de alt kattaki odamın direkt üst odasına mı koyayım yoksa modemin direkt altındaki odayaya mı sizce

@inannas

3'lü setini aldım bir tanesini modemin yanına koyacağım ötekini alt kattaki odama diğerini de alt kattaki odamın direkt üst odasına mı koyayım yoksa modemin direkt altındaki odayaya mı sizce

@inannas
kabloyla bağlamana gerek yok, birini modeme bağlicaksın diğerini de yukarıda bir odaya. uygulaması var zaten her şeyi ordan kontrol edersin.

Direkt üst odaya koyman daha iyi olur :>

kabloyla bağlamana gerek yok, birini modeme bağlicaksın diğerini de yukarıda bir odaya. uygulaması var zaten her şeyi ordan kontrol edersin.

Direkt üst odaya koyman daha iyi olur :>
Çok teşekkür ederim umarım işimi görür çok sıkmıştı bu iş 2 el oyun oynayamıyorum işten sonra fkfk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…