Steam 2 kere para çekmiş

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, garanti kullanıyorum. Garanti sanal kart ile 1 Nisanda indirimdeyken Rust aldım, alırken sıkıntı yaşadım kartı reddetti vb. ama sonradan düzelttim. O gün baktığımda harcamada bir sıkıntı yoktu, parayı çekmişti ve bakiye gayet normaldi (475 atmıştım karta, 456 çekmişti). Bugün karta baktığımda kartın bakiyesi eksiye düşmüş nasıl olmuşsa, işlemlerde ise 2 satın alım var. Birincisi 1 Nisanda yani benim aldığım zamanda, 456TL ve diğeri de 3 Nisanda 452TL. Steam'e baktığımda ise tek satın alım var ama iki işlem de Steam'den.

456TL 1 Nisanda olan nedense açık provizyonda gözüküyor ve diğeri normal TL işlemler altında gözüküyor. Sorun nedir? Ne yapmam gerek?

Aynısını 3 kere yaşadım. 3'ünde de aynı sorun. Bir de sorunu onlara bildirmeyince limit - ye düşüyor. Yapacağın şey şu. Garanti Bankası internet sitesinden onlara ticket gönderiyorsun yani sorununu yazıyorsun. Ya da direkt müşteri hizmetlerini ara onlar ayarlayacaklar.

Aslında sorun değil, ilk ödemeniz başarısız olduğu için provizyona düşüyor, o ödeme iade olduğu için sizin hesabınıza geri yatma süreci olduğundan o para harcanmış gibi gözüküyor. Siz yine de desteğe yazın ama belli bir süre içinde para düşer hesabınıza.

Teşekürler hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…